foto - liviu dragnea a ajuns la penitenciarul rahova - era foarte abătut

Mașina în care se află Liviu Dragnea, însoțit de doi polițiști, a ajuns la Penitenciarul Rahova. Liderul PSD urmează să fie încarcerat și să stea într-o perioadă de carantină de 21 de zile, după care autoritățile vor decide la ce penitenciar își va executa pedeapsa, notează MEDIAFAX.

Liderul PSD urmează să fie încarcerat și să stea într-o perioadă de carantină de 21 de zile, după care autoritățile vor decide la ce penitenciar își va executa pedeapsa.

Manifestanții au strigat „La pușcărie”, ”Uite cum se închide ușa!”, și „Cu Dragnea la pușcărie”!.

Liderul PSD a ajuns la penitenciar într-o a doua mașină, un autoturism al Poliției, care a plecat de la reședința sa. Asta în condițiile în care jurnaliștii au urmărit mai bine de 30 de minute o altă mașină, cu geamuri fumurii, folosită ca diversiune pentru a distrage atenția jurnaliștilor de la momentul în care Liviu Dragnea este preluat și dus la penitenciar.

Președintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis menținerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în cazul președintelui PSD Liviu Dragnea, acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum.

Hotărârile în dosar au fost luate cu 4 voturi ”pentru” și 1 vot ”împotrivă”, un judecător opinând separat că se impune rejudecarea procesului. În primă instanță, Liviu Dragnea fusese condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, dar a atacat sentința.

Sursa: mediafax.ro

 

Ultima oră

Comentariul meu