EXCLUSIV PNL a câştigat alegerile la Sibiu cu cel mai mare scor din ţară - PSD se scufundă

Partidul Național Liberal este învingătorul detașat pe județul Sibiu al alegerilor pentru Parlamentul European. La finalul unei zile electorale intense, în care Sibiul a ocupat locul 4 la prezenta la vot, numărătoarea paralelă a PNL arată că liberalii sunt creditați în județul Sibiu cu 48,33 la sută din totalul voturilor valabil exprimate. Rezultatul este cu aproape zece procente mai mare decat la alegerile generale din 2016.

Vezi aici rezultatele la Mediaș

Pe locul doi se situează Alianța 2020 USR PLUS, cu 25,02 la sută din voturi, deasemenea cu peste zece procente fata de rezultatul USR din 2016. PSD insă se scufundă la Sibiu și ajunge pe locul trei cu 11,02 la sută din voturi, la mai puțin de jumptate de rezultatul din 2016. Diferența se imparte între restul partidelor și independenților de pe buletinele de vot.

Raluca Turcan, liderul PNL Sibiu, s-a abșinut de la orice fel de declarație după închiderea urnelor și doar când ultimul vot a fost contorizat, a transmis un mesaj de mulțumire către sibieni.

„Sibienii își văd viitorul demn și prosper doar într-o Românie europeană. Sibienii sunt parteneri ai președintelui Klaus Iohannis in proiectul pentru o Romanie dreapta. Mesajul la vot al sibienilor a fost unul cât se poate de clar – legea să fie respectată și aplicată, țara să fie cât mai implicată în Europa. Prin referendum, Presedintele Iohannis a supus votului popular calea corecta pentru tara. Calea corecta, confirmata de romani, este cea a legii, nu cea a faradelegii propusa de PSD si ALDE. Le mulțumesc tuturor celor care au votat Partidul Național Liberal și îi asigur că înțelegem responsabilitățile care ne revin din faptul că prin votul lor suntem o organizație puternică a PNL. Acest rezultat a fost obtinut printr-un efort urias depus in ultimii ani si pe parcursul intregii campanii. Le mulțumesc tuturor colegilor pentru muncă și implicare, primarilor noștri, care s-au implicat cu determinare, precum și simpatizanților care ne-au dat o mână de ajutor pe parcursul campaniei în satele și orașele din județul Sibiu. Le mulțumesc cu acest prilej și partenerilor din Forumul Democrat al Germanilor pentru susținerea manifestată” a declarat luni dimineață la 4.00, deputatul Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu