video protest – cea mai mare comunitate de români din spania scandează ”rușine să vă fie” și ”hoții! hoții”

Reale probleme în exercitarea dreptului la vot sunt întâmpinate de una dintre cele mai mari comunități de români din Spania.

În Castellón sute de oameni au început să protesteze, supărați că stau de ore la coadă și nu reușesc să voteze, întrucât se înaintează foarte greu, anunță Digi24.
Imaginile publicate pe Facebook de mai mulți români din Castellón arată cum oamenii au început să scandeze „Hoții!”, „Rușine să vă fie!” și „Huo!”, iritați de timpul lung de așteptare pentru a vota.
„Din nou diaspora este umilită de ciuma roșie! Suntem peste 800 persoane la coadă si creste de la minut la minut! Foarte mulți după 2-3 ore de stat trebuie să iasă din rând ca trebuie să meargă la lucru, în special șoferii de tir! #diaspora nu cedează si Votează”, scrie un român stabilit în Spania.

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Sibienii stau la coadă la vot și în Munchen – Radu Ștefan: ”Votez ca să mă întorc în țară cât mai curând!”
„La Castellón, unde e cea mai mare comunitate de romani din Spania, se striga #hotii . Oamenii sunt foarte nemulţumiţi pentru că se înaintează foarte greu, mai sunt foarte multe persoane care vor sa voteze şi autorităţile nu vor sa suplimenteze stampilele de vot!”, a scris o femeie, pe Facebook, citată de Mediafax.
Oamenii au început să scandeze ”Hoţii! Hoţii!” şi la faţa locului a venit Poliţia.

„Off offf… Autorităţile romane ne pun mereu în situaţii jenante în fata Europei „, a mai scris femeia.

Ultima oră

Comentariul meu