video foto – sibienii stau la coadă la vot și în munchen – radu ștefan: ”votez ca să mă întorc în țară cât mai curând!”

Printre miile de români care stau la coadă ca să voteze la Munchen, sunt și mulți sibieni. Radu Ștefan este unul dintre ei. Tânărul ne-a mărturisit că o să stea la rând până ajunge ca să voteze.

Peste 2.000 de români erau duminică la ora 12.00 în fața Consulatului General al României de la Munchen. Cu toții așteaptă să voteze eu Alegerile Europarlamentare și pentru Referendumul pe Justiție.
CITEȘTE ȘI: Prezența la vot la ora 13.00 – Sibiul e în top trei la nivel național. Mobilizarea este incredibilă!
video foto – sibienii stau la coadă la vot și în munchen – radu ștefan: ”votez ca să mă întorc în țară cât mai curând!”Printre aceștia sunt și mulți sibieni. Am stat de vorbă cu Radu Ștefan, tânărul din Sibiu, mărturisind că merge la urnă cu speranța că în curând se va putea întoarce acasă, într-o țară mai bună.
”Eu votez ca să mă întorc în țară cât mai curând, să nu îmi fie teamă că oricând comportamentul politicienilor noștri ne poate îndepărta sau chiar scoate din Uniunea Europeană și pentru că vreau oameni competenți în Parlamentul European. Legat de Referendum vreau să dovedim că nu suntem o nație de hoți”, ne-a spus Radu.video foto – sibienii stau la coadă la vot și în munchen – radu ștefan: ”votez ca să mă întorc în țară cât mai curând!”
CITEȘTE ȘI: FOTO VIDEO – Mii de români stau la coadă să voteze la Munchen – Se intonează imnul României și BUG Mafia
Altfel atmosfera la Munchen este una bună.

YouTube video

”Nimeni nu pleacă de la coadă, deși se înaintează foarte greu. Lumea este liniștită și așteaptă să ajungă la rând”, ne-a mai spus Radu.
Și la Ulm lumea stă la coadă. Vedeți imagini mai jos!
YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu