Topul prezenței la vot la Sibiu - Păltiniş, Romaneşti şi Sibiel, fruntase - Jina e la coadă
foto Arhivă

Sibienii şi turiştii aflaţi duminică la vot în judeţul nostru au reuşit nişte recorduri la vot. În staţiunea Păltiniş s-a înregistrat cel mai mare procent la vot, de peste 396 %. La polul opus sunt cei din Jina, unde nici 13 la sută din alegătorii cu drept de vot nu s-au prezentat la urne.

Top 3 prezenţă la vot: Păltiniş, Romaneşti, Sibiel

Cea mai mare prezenţă la vot se înregistrează în judeţul Sibiu, până acum, în staţiunea Păltiniş, de 396 la sută. Aici au votat 107 oameni. La Romaneşti procentul de prezenţă este de 90 %, pentru că aici au votat 54 din cei 60 de votanţi. Pe locul 3 în topul celor mai harnice secţii de vot din judeţul Sibiu este Sibielul, secţia de la centrul de informare, unde prezenţa este de peste 85 %, cu cei 290 de votanţi care au fost prezenţi.

Top 3 codaşe: Jina, Vurpăr şi Nou Săsesc 

Cea mai mică prezenţă la vot este la şcoala din Jina, unde procentul e de numai 13,36 %. Aici au votat doar 164 de oameni. Pe locul doi al codaşelor din judeţ este secţia de la sala de sport din Vurpăr, unde prezenţa este de 17.05 %. Pe locul trei al codaşelor este de la secţia din Nou Săsesc, de 18.84 la sută.

 

Ultima oră

Comentariul meu