mesajul președintelui iohannis: „haideți la vot!”

Klaus Iohannis, Președintele României a ajuns la vot la ora 10:15. Acesta a avut un mesaj scurt și la obiect pentru români.

Președintele votează la secția de la Liceul „Jean Monnet” din Capitală. Acesta a salutat atunci când a intrat în secție și a transmis un mesaj chiar înainte să voteze.

„E o zi importantă, iar asta nu o spun numai dumneavoastră, jurnaliștilor, ci tuturor românilor: Haideți la vot”, a transmis Klaus Iohannis.

Nu îi lăsați pe alții să decidă în locul vostru
După ce a votat, Klaus Iohannis a mai avut un mesaj de transmis către toți românii. Acesta îi îndeamnă să meargă la vot, deoarece ei decid cum arată România de mâine.

„Veniți la vot, dragi români, veniți la vot căci astăzi puterea politica este la voi. Astăzi decidem împreună cum arată România de mâine. Merită, chiar merită să votati, astăzi, dragi români, decideți pentru următoarele luni, ani. Suntem la primele alegeri dintr-un ciclu mai lung, este începutul unei serii de alegeri, și astăzi puteți să începeți să schimbați România. Am votat, și în campania electorală am constatat că avem, am avut mai multe inițiative de mobilizare la vot decât altădată. Acest lucru mă bucură și țin aici, în secția de vot, să mulțumesc tuturor celor care au inițiat campanii de mobilizare pentru vot: cetațeni, companii, ONG-uri. Veniți, dragi români, la vot. Nu lăsați pe alții să decidă în locul vostru”, a spus Iohannis, după ce a votat.

Ultima oră

Comentariul meu