foto locuitorii din cartierul arhitecților au alergat șase kilometri ca să voteze – ”nimic nu ne poate opri!”
FOTO - Rezidenti In Cartierul Arhitectilor - Calea Cisnadiei - Sibiu

Mai mulți locuitori din Cartierul Arhitecților au alergat aproape șase kilometri pentru a merge să își exercite dreptul la vot. Zeci de persoane s-au alăturat inițiativei și au mers la votare în Cisnădie. După cum se știe, în cartier nu a fost amenajată nici o secție de votare, deși acolo locuiesc mii de oameni.

CITIȚI ȘI: Prezență la vot, ora 14.00 – Sibiul este pe primul loc la Referendum!
”Sunt intrigat de faptul ca nu avem o secție de votare in cartier! Nu este european sa fie atat de departe secția de votare! Sunt determinat în a merge la vot! Nimic nu ne poate opri sa votam!
Daca imbratisezi aceleasi opinii si doresti sa te exprimi în acelasi mod, te invit să vii alături de mine și să facem plimbarea împreuna”, așa a sunat anunțul făcut de un tânăr care locuiește în cartierul Arhitecților, către semenii săi.
CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Sibienii stau la coadă la vot și în Munchen – Radu Ștefan: ”Votez ca să mă întorc în țară cât mai curând!”
Astfel zeci de oameni au plecat într-o alergare lejeră, din Cartierul Arhitecților către cea mai apropiată secție de votare, respectiv cea de la Școala nr. 1 din Cisnădie. Deplasarea s-a făcut pe trotuar si ulterior pe Drumul Județean. ”Siguranta este asigurata de culorile intense ale tricoului pe care te rog sa-l iei, eventual vesta reflectorizanta si de deplasarea in sir indian pe marginea drumului. Daca sunt doritori ce doresc sa vina cu bicicleta sunt bineveniti”, s-a mai precizat în anunț.foto locuitorii din cartierul arhitecților au alergat șase kilometri ca să voteze – ”nimic nu ne poate opri!”Și nu puțini au fost cei care au răspuns prezent la inițiativa lui Cristian Grama. Sursa FOTO: Rezidenti In Cartierul Arhitectilor – Calea Cisnadiei – Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu