huawei p30 – telefonul care te cucerește încă de la prima atingere

Știm cât de greu este să găsești un telefon mobil ideal, care să te provoace în fiecare zi. Nou pe piață, mult așteptat și râvnit de către pasionați, Huawei P30 este telefonul care reușește să te cucerească de la prima privire.

Vine într-un pachet clasic, simplu, care te invită să-l descoperi imediat, fără ca ambalajul să-ți ia ochii. Un fel de calm înaintea furtunii – de emoții, bineînțeles. La deschiderea pachetului, telefonul este primul care iese în evidență. În pachet vei găși și cheița pentru slot-ul hybrid Dual nano SIM/SIM+ NanoSD card, încărcătorul super rapid și cablul dedicat, o pereche de căști stereo cu fir si, bineînțeles, manualul de utilizare. În plus, poți accesoriza telefonul cu o o husă dedicată pentru protecție, o pereche de căști bluetooth, sau pentru un plus de energie, cu o baterie externă.

De la prima atingere, vei observa că P30 îți oferă acea senzație de siguranță în utilizare, datorită design-ului elegant protejat de Corning Gorilla Glass 6. Partea frontală este aproape în totalitate dată de ecranul de 6.1″ ce integrează subtil super camera frontală de 32 MP. Pe laterale, se menține linia clasică pentru telefoanele Huawei – butoanele de volum și deblocare pe partea dreaptă, iar camera triplă este plasată pe spate, în colțul dreapta-sus, în ton cu cele mai noi modele în domeniu.

Cum te va surprinde? Cu super culori și calitate a imaginii, dar și cu un control mai bun al luminozității ecranului, benefic mai ales pe parcursul nopții. Apoi, cu super fotografii, datorită camerei principale triple, bazată pe mod AI. Dacă te pasionează un stil de viață fashion, monden, sigur ai nevoie de super selfie-uri – P30 ți le va oferi în mod natural, în orice condiții de luminozitate.

huawei p30 – telefonul care te cucerește încă de la prima atingere

Cu siguranță te interesează și detaliile tehnice legate de conectivitate – viteză maximă de conectare fiind LTE-A Cat21 1400/200 Mbps, sau de sunet – versiune 5.0 cu standard aptcHD pentru Bluetooth.

Acum vine întrebarea legată de baterie, nu-i așa? Ei bine, P30 este dotat cu un acumulator de 3650 mAh cu încărcare rapidă. Ce înseamnă asta? O zi întreagă în care să-l pui serios la muncă și o viteză de încărcare de la 0 la 56% în 30 de minute (22.5W), printre cele mai importante performanțe.

În concluzie, P30 este un telefon excelent produs de Huawei, cu performanțe de vârf de gamă, camera peste concurență în segmentul lui de preț și design elegant, reușit.

Articol scris de Alexandra, EuroGsm

Ultima oră

Comentariul meu