galeria lui csu, coregrafie specială pentru finala cu oradea. florin iacob: ’’vor fi clipe de neuitat!’’
FOTO - Adrian Bugariu

Mai este puțin timp până la primul meci al finalei CSU Sibiu – CSM Oradea, iar galeria sibienilor este și ea în forfotă. Se gândesc coregrafii, se fac ultimele repetiții și se pregătesc bannerele. Totul va fi pe măsură, mai ales că Sibiul joacă finala campionatului după 20 de ani de ’’secetă’’.

Liderul Galeriei CSU, Florin Iacob este extrem de emoționat de evenimentul la care vor lua parte, după 20 de ani de la ultima finală jucată de CSU. Primul titlu a fost câștigat în anul 1995, iar cel de al doilea câștigat în 1999.
Tocmai de aceea, trebuie să iasă totul perfect și să fie ceva special. Vor fi clipe de neuitat. „O să fie o coregrafie specială pentru primul meci. Noi am fost mereu alături de echipă și când nu prindeam playoff și când am jucat doar sferturi. Însă pentru echipă nu înseamnă doar titlul dar, este o încununare, o răsplată, o mulțumire a ce se întâmplă într-un sezon întreg” ne-a declarat Florin Icob. Echipa sibiană va fi susținută ca de obicei de o galerie impresionantă. Cei care vor să asiste la primele două partide cu Oradea, trebuie să știe că mai sunt foarte puține bilete disponibile. Prețul unui bilet este de 25 de lei.
Primele meciuri ale Finalei Ligii Naționale de baschet masculin 2019 vor avea loc la Sala Transilvania în data de 27 mai respectiv 29 mai .
Articol scris de MELANIA STANCU

Ultima oră

Comentariul meu