weekend de mai cu petreceri ''de foc'' în sibiu - evenimentele programate în oraș

Ultimul weekend de primăvară trebuie sărbătorit. În Sibiu sunt pregătite multe evenimente în aceste zile libere, așa că nimeni nu se va plictisi.

Cotton Pub este și în acest final de săptămână liderul distracției de club. Petrecerea începe de vineri seara, cu trei mega DJ la platane: Cipi Hampu, Luca & MC Rosso. Cipi Hampu și Luca vor reveni în Cotton și sâmbătă seara, pentru că petrecerea continuă. Se anunță deci două seri memorabile, iar un loc rezervat va fi binevenit după câteva dansuri. Așa că sunați la 0752 268 866 și faceți o rezervare.

weekend de mai cu petreceri ''de foc'' în sibiu - evenimentele programate în oraș

Primul Rooftop Party din acest an se ține sâmbătă pe acoperișul Shopping City Sibiu. Distracția la HAYDEN începe după 22:30, iar cei mai tari DJ vor asigura muzica de dans: John Trend, Jayraa, Paul Damixie. Detalii, AICI.

Vineri, la Muzeul ASTRA, se spune povestea lânii de la tunul oilor până la tors. Între orele 11 și 15, la gospodăria din Poiana Sibiului vor avea loc ateliere și demonstrații. Detalii despre eveniment, aici. 

weekend de mai cu petreceri ''de foc'' în sibiu - evenimentele programate în oraș

Conferința Pierre Werner și Luxembourg : o viziune pentru Europa” va începe vineri la ora 18 la Casa Luxemburg, la ora 18. Manifestarea este plasată sub Înaltul Patronaj al domnilor Jean-Claude Juncker, Președintele Comisiei europene, Xavier Bettel, Primul Ministru al Marelui-Ducat de Luxembourg.

Tot la ora 18, dar la Librăria Habitus, va avea loc ”Conferinta speciala: Constantin Chiriac în dialog cu Octavian Saiu”. „Identitatea culturală: individ și comunitate” este tema ultimei conferințe speiciale FITS și TNRS dinaintea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Accesul publicului va fi gratuit.

Stăpânii de câini sunt invitați vineri, la ora 19, în parcul Sub Arini, la o întâlnire ce își propune să îi scape de stresul ca patrupedul lor s-ar putea lua la harță atunci când întâlnesc alți câini. Detalii despre eveniment, aici.

weekend de mai cu petreceri ''de foc'' în sibiu - evenimentele programate în oraș

Sâmbătă este ziua dedicată celor mici la Teatrul Gong. De la ora 10 și 12 sunt așteptați la Atelierul de creat povești, sub îndrumarea Dianei Ribana. Atelierul se adresează copiilor între 6 și 10 ani, durează o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 14 lei.

Micii detectivi” după Karl Heinz Wegener este piesa de la Gong adresat celor mici şi mari, dornici de a se aventura în peripeţiile lui Ţăndărică şi Mihăiţă. Personajul central al piesei şi cel mai complex ca trăire este Mihăiţă, care este influenţat negativ de citirea unor romane neadecvate vârstei, cumpărate de la un vânzător ambulant. Se va juca sâmbătă de la ora 11 și 18 și duminică de la ora 11. Un bilet costă 9 lei.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu