video foto – lucrările la mall-ul de la gară. așa arată festival centrum sibiu acum

Primul centru comerical de tip Mall din municipiul Sibiu este finalizat în proporție de mai bine de 50 la sută. Festival Centrum este de departe șantierul la care se lucrează în ritmul cel mai bun în oraș. Acesta trebuie să fie gata în noiembrie 2019.

NEPI trage tare să termine Mall-ul de lângă Podul Gării. Proiectul Festival Sibiu, a fost achiziționat de NEPI Rockcastle cu 21 de milioane de euro de la Primavera Development.
Festival Sibiu va avea, la finalizare, 42.200 mp şi primul hipermarket Kaufland într-un mall.video foto – lucrările la mall-ul de la gară. așa arată festival centrum sibiu acumPeste 160 de spații comerciale vor fi deschise aici. Grupul Nepi lucrează de zor la ceea ce se anunță a fi cel mai frumos Mall din portofoliul său.video foto – lucrările la mall-ul de la gară. așa arată festival centrum sibiu acum video foto – lucrările la mall-ul de la gară. așa arată festival centrum sibiu acum video foto – lucrările la mall-ul de la gară. așa arată festival centrum sibiu acum video foto – lucrările la mall-ul de la gară. așa arată festival centrum sibiu acumCu un design inspirat parcă din centrele comerciale americane din anii ’50 – ’60, mall-ul va avea o suprafață de 42.000 mp închiriabili și va găzdui peste 160 de spații comerciale, anunță uct-media.com.video foto – lucrările la mall-ul de la gară. așa arată festival centrum sibiu acum video foto – lucrările la mall-ul de la gară. așa arată festival centrum sibiu acum video foto – lucrările la mall-ul de la gară. așa arată festival centrum sibiu acum video foto – lucrările la mall-ul de la gară. așa arată festival centrum sibiu acum

Vezi AICI lista cu brand-urile ce vor deschide magazine la Festival Centrum.
Ancora principală va fi un hypermarket Kaufland (cu spațiu de vânzare de 2.500 mp), iar multiplexul va fi operat de către Cinegold.video foto – lucrările la mall-ul de la gară. așa arată festival centrum sibiu acum video foto – lucrările la mall-ul de la gară. așa arată festival centrum sibiu acum video foto – lucrările la mall-ul de la gară. așa arată festival centrum sibiu acumCompania deţine, de asemenea, şi Sibiu Shopping City, de 83.100 mp, primul mall cu două hipermarket-uri din ţară, Auchan şi Carrefour.
NEPI Rockcastle deţine 736.000 mp de spaţii de retail în 24 de malluri, cu o valoare de 1,7 miliarde de euro.

YouTube video

Spațiile de parcare vor fi amenajate în cele doua subsoluri și pe acoperiș. Investiția depășește 70.000.000 de euro.

Ultima oră

Comentariul meu