video - clip viral: mircea bravo, îndemn la vot: „vrei să mă ajuți? stai acasă!”

Vloggerul Mircea Bravo a realizat un nou clip care a devenit viral. Acesta îi îndeamnă pe români să meargă vot. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, videoclipul are peste un milion și jumătate de vizualizări.

Clipul prezintă povestea unui fost coleg de clasă din gimnaziu, Radu, care a rămas repetent – ”nu m-am înțeles eu cu școala, dar m-am descurcat”, care acum are ocupații ”prin Europa – Franța, Spania, Italia”: ”duc fete, aduc mașini”. Spre stupoarea lui Mircea, Radu candidează acum la alegerile europarlamentare și îl sfătuiește pe acesta ca, dacă vrea să îl ajute să ajungă în Parlamentul European, să stea acasă duminică, să nu se ducă la vot, notează g4media.ro.

La începutul lunii mai, Mircea Bravo, a mai lansat un video prin care îi îndeamnă pe oameni să meargă la vot, pentru alegerile europarlamentare. Cunoscut în general pentru clipurile umoristice, care strâng milioane de vizualizări, Mircea Bravo consideră ce uneori este necesar să se implice în campanii de conștientizare civică.

Clipul se numește ”Așa a zis bunica” și transmite mesajul serios, tot într-o cheie umoristică. Acesta îi cere bani bunicii pentru a-și duce prietena la Paris, exact în perioada alegerilor. Mai departe, bunica îi explică efectul absenței la vot: ”noi n-am avut de ales”. Clipul a strâns între timp peste 7,4 milioane de vizualizări.

Ultima oră

Comentariul meu