patronul trans agape despre mesajul „e.u. yes vot” imprimat pe pungile cu pâine: „e un îndemn să nu mai ignoram, să nu mai dormim”!

Cel mai mare producător de pâine din Sibiu, Trans Agape, a luat o decizie fără precedent. Patronul a decis ca toate pâinile comercializate în această perioadă să fie ambalate în pungi speciale, care îndeamnă oamenii să meargă la vot duminică, 26 mai.

Patronul de la Trans Agape spune că atât pâinea, cât și prăjiturile au fost ambalate în pungi pe care este imprimat sloganul „E.U. Yes la VOT”. De altfel, această campanie de conștientizare a importanței votului este susținută și prin afișele mari care au fost lipite pe vitrinele magazinelor.

„Sunt și prăjituri ambalate astfel, pe magazine am pus afișe mari și de mâine (n.r.: sâmbătă) vor fi și pe mașini. Haideți să nu mai ignorăm și șă nu mai dormim. Eu îndemn pe toată lumea să meargă la vot”, spune Vasile Presecan, patron Trans Agape.

De asemenea, administratorul Trans Agape spune că a trăit multă vreme în România pe când nu era parte din UE, motiv pentru care vrea să facă orice poate, la nivel local, pentru ca oamenii să voteze.

„Știu ce înseamnă să nu fim în Europa. Am trăit și vremurile în care eram la marginea Europei și am sentimentul ca unii nu vor sa mai fim în UE. Eu vreau să fiu acolo, facem ce putem face, la nivelul nostru, la nivel local. Poate că așteaptă lumea de la noi asta. Îmi arăt și gandirea mea vizavi de politică”, mai spune Presecan.

Ultima oră

Comentariul meu