de ce să îți instalezi panouri solare și fotovoltaice – mărturiile clienților green seiro

Dacă facturile pentru gaze și electricitate vă scot foarte mulți bani din buzunare, mai ales pe timp de iarnă, soluția este instalarea de panouri solare și fotovoltaice. Sunt eficiente, vă scutesc de facturi exorbitante, investiția se amortizează relativ repede, totul e perfect. Sună a „lauda” oricărei firme care se ocupă cu așa ceva. Mărturiile celor care beneficiază deja de acest tip de energie sunt însă cele mai grăitoare. Și toți au colaborat cu specialiștii de la Green Seiro din Sibiu.

De la mii de lei lunar la mai nimic
Green Seiro este o firma sibiană care instalează panouri solare și fotovoltaice, dar lucrează în toată țara. Așa a ajuns la un client din Buzău. ”Am o clădire de birouri la care până acum vreo doi ani plăteam facturi imense, mai ales iarna. Așa că am decis să instalez panouri fotovoltaice. I-am găsit pe cei de la Greeen Seiro și am decis să lucrez cu ei. M-au consiliat foarte bine, așa că am ales exact tipurile de panouri de care aveam nevoie. De la panourile fotovoltaice iau energia electrică dar și căldura, pentru că bateriile dau mai departe energie către centrala electrică. Sunt foarte mulțumit de alegerea făcută”, spune Gavriil Vasii, proprietarul clădirii de birouri din Buzău.
Clădirea a rămas în continuare racordată și la rețeaua electrică de stat, dar cu toate astea costurile sunt foarte mici. ”Pentru că iernile sunt destul de lungi și câteodată e înnorat, atunci iau energie din rețea. Dar, pe timp de iarnă nu am plătit mai mult de 50 de lei factura. Asta în condițiile în care încălzesc 1000 de metri cubi”, spune bărbatul. Investiția o va amortiza în maxim 6 ani.

de ce să îți instalezi panouri solare și fotovoltaice – mărturiile clienților green seiro de ce să îți instalezi panouri solare și fotovoltaice – mărturiile clienților green seiro

Green Seiro- singurii care oferă extragaranție
O altă locație din România- un alt client Green Seiro. Irinel Anica are o cabană în Râmnicu Vâlcea. Pentru că altă posibilitate nu avea, a decis să își instaleze panouri fotovoltaice. ”Am luat legătura cu mai multe firme din țară. Dar niciuna nu mi-a oferit extragaranție, doar cei de la Green Seiro. Așa am decis să lucrez cu ei, pentru că dacă tot dau un ban, măcar să fiu asigurat. Iar dacă ceilalți nu erau dispuși la extragaranție, pentru mine a fost un semnal de alarmă. Așa cei de la Green Seiro au dublat termenul de garanție, contra cost, evident”, spune Irinel Anica.
Până să instaleze panourile fotovoltaice cabana din Vâlcea primea electricitate de la un generator. ”Păi la 12 ore cheltuiam cam 60 de lei. Pe lună costurile erau foarte mari. Așa am pus panourile, iar investiția e excelentă. Am mereu curent electric fără niciun cost, cu o investiție ce se amortizează cam în 5 ani”, spune bărbatul.

Mănăstirea fotovoltaică
Panourile fotovoltaice și cele solare pot fi instalate oriunde. Mărturie stă și lucrarea pe care cei de la Green Seiro au avut-o la schitul Pietroșița, județul Caraș- Severin. Aici panourile au costat cam cât ar fi costat racordarea la rețeaua electrică, doar că dacă acest lucru se întâmpla costurile ar fi continuat sub formă de facturi, iar acum acestea sunt 0.
”Noi suntem la 4 kilometri de prima localitate. Ar fi trebuit să aduc aici electricitatea pe banii noștri, ceea ce ar fi fost foarte scump. Așa am ales să punem panouri, iar de acum încolo nu mai plătim niciun fel de facturi, suntem independenți din punctul acesta de vedere. Așa este foarte convenabil”, spune părintele Onufrie.

de ce să îți instalezi panouri solare și fotovoltaice – mărturiile clienților green seiro

Cum au ajuns panourile de la Green Seiro aici? ”Am căutat mai multe firme, am luat legătura cu toți pentru informații. Cei de la Green Seiro o dată că mi-au oferit informații complete și soluții, apoi a fost foarte important că prețul oferit de ei. A fost mult mai mic față de alții. Așa că au îndeplinit două criterii în plus, deci i-am ales pe ei”, spune părintele.

Renumele celor de la Green Seiro s-a dus în toată țara. Sunt recunoscuți pentru faptul că oferă informații punctuale, de calitate și aplicate pe fiecare caz în parte. Asta înseamnă profesionalism și dovada faptului că oferă soluții, nu doar informații.

Ultima oră

Comentariul meu