hoț prins la furat într-o cabană - proprietara l-a pus pe fugă
FOTO arhivă

Un bărbat din Brădeni a încercat să intre într-o cabana din Bârghiș, însă a fost prins la timp de o femeie care l-a pus pe fugă. Omul trebuie să dea acum explicații în fața polițiștilor.

„La data de 22 mai a.c., în jurul orei 12,40, o femeie a sesizat Postul de Poliție Bârghiș cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a încercat să pătrundă într-o cabană aflată în extravilanul localității Bârghiș, acesta fugind după ce a fost observat de către apelantă”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii au verificat zona și, în apropierea unei ferme de pe raza localității Coveș, au depistat un bărbat ale cărui semnalmente corespundeau celor oferite de către femeie, acesta recunoscând că a încercat să pătrundă în imobil.

S-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat în localitatea Brădeni din județul Sibiu.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Bârghiș.

Ultima oră

Comentariul meu