foto cel mai mare producător de pâine din sibiu, îndeamnă oamenii să meargă la vot

Cei de la Trans Agape au decis ca toate pâinile comercializate în această perioadă să fie ambalate în pungi care îndeamnă oamenii să meargă la vot pe 26 mai.

Acțiune fără precedent din partea uneia dintre cele mai cunoscute firme la nivel local. Cei de la Trans Agape au decis ca toate produsele de panificație să fie ambalate în pungi pe care este imprimat sloganul ’’EU Yes la VOT’’.
Acestea sunt deja în magazinele din rețeaua proprie și în cele partenere. De altfel pe internet au apărut fotografii cu pâinea în noile ambalaje.
Reamintim că și cea mai mare fabrică din Sibiu și-a îndemnat angajații, printr-un mesaj public, să meargă la vot – DETALII AICI!

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Diferenta e ca Dragneaa a actionat dupa ce s-a terminat perioada de campanie electorala . Acum suntem inca in campanie .

  2. pai si care-i diferenta dintre el si Dragnea? Ca si Dragnea de asta a fost condamnat penal,ca a tinut cu orice pret sa mearga lumea la vot.Si a indemnat prin sms. Asta indeamna prin inscriptionaje pe paine. Nu vad vre-o diferenta intre ei.

  3. Felicitari!!! Din acest motiv am decis sa va comercializez marfa! Va iubesc , romani adevarati!!!

  4. Da, indeamna sa se mearga la referendum. Nu mai cumpar in viata mea de la astia. HUOOOOOOO, MANIPULATORILOR