baraj înainte de baraj - fc hermannstadt și călărași pot termina play-out-ul la egalitate perfectă

FC Hermannstadt și Dunărea Călărași pot termina play-out-ul la egalitate perfectă. Scenariul nu este deloc unul fantezist, iar echipa care se va salva de la retrogradare s-ar putea decide în urma unui meci de baraj.

Dunărea Călărași a trecut miercuri de Concordia Chiajna, 2-0, și a urcat pentru moment pe locul de baraj din play-out. Formația lui Dan Alexa are un singur punct avans față de FC Hermannstadt, iar cele două se vor înfrunta în meci direct în ultima etapă. În caz de egalitate perfectă, se va disputa un baraj, conform gsp.ro.
Pentru a ajunge în situația barajului, cele două trebuie să termine la egalitate de puncte, să aibă același numărul al golurilor primite și al golurilor marcate în play-out, iar meciul direct, din ultima etapă, să se termine 0-0, ca în tur. În penultima etapă, Dunărea Călărași primește vizita celor de la Gaz Metan, iar Hermannstadt se deplasează la Voluntari.

Ce combinații de rezultate duc la baraj
Varianta 1 Călărași – Mediaș 0-2 Voluntari – Hermannstadt 1-1
Varianta 2 Călărași – Mediaș 1-3 Voluntari – Hermannstadt 2-2
Varianta 3 Călărași – Mediaș 2-4 Voluntari – Hermannstadt 3-3
Varianta 4 Călărași – Mediaș 3-5 Voluntari – Hermannstadt 4-4

Ar urma un program infernal
După un play-out anevoios și un meci direct de baraj, câștigătoarea ar fi obligată să mai dispute o dublă manșă pentru rămânerea în primul eșalon. Adversară ar fi ocupanta locului trei la finalul sezonului de Liga 2.

Ultima oră

Comentariul meu