ALDE Sibiu face scandal - "În nicio campanie electorală nu s-au rupt atâtea afișe!"

Campania electorală pentru europarlamentare este aproape de final, dar nu a fost una la fel de liniștită ca altele. Cel puțin din punct de vedere al afișajului electoral. Reprezentanții ALDE Sibiu spun că în nicio altă campanie nu s-au rupt atât de multe afișe, fiind nevoiți să refacă zilnic afișajul de pe cele 20 de panouri din oraș. 

Traian Stoiță, managerul de campanie al ALDE reclamă faptul că afișele partidului sunt rupte constant. ”Refacem afișajul o dată pe zi, în fiecare zi, de la începutul campaniei. S-a întâmplat ca la două ore după ce am pus afișele să trec prin zonă și să nu mai fie pe panou. Nu este vorba doar despre o zonă anume în care se întâmplă, situația este aceeași la toate panourile din oraș”. Cei de la ALDE nu acuză competitorii politici de vreo implicare directă. ”Nu cred că este vorba de colegii de la alte partide, pentru că din câte am văzut cam toate afișele se rup. De la PNL ce am văzut că au mai rămas întregi pe ici pe colo…Cred că mai degrabă este vorba de oameni care nu au ce face, ca să mă exprim frumos….dar nici așa nu este normal și nu este o atitudine corectă. În nicio campanie de până acum nu s-au rupt atât de mult afișele”, spune Traian Stoiță.

Ca urmare a acestui fapt cei de la ALDE Sibiu au sesizat Poliția Locală, dar nu au fost mulțumiți de răspuns. ”am sesizat Poliția Locală Sibiu, care, conform legii, trebuie să reprezinte interesul comun al tuturor celor care trăim și activăm în acest municipiu, nu să servească doar interesul partidelor care conduc administrația municipală. Răspunsul la sesizare a fost unul care mi-a lăsat un gust amar, reprezentanții Poliției Locale toateîncercând să mă convingă de faptul că din lipsă de personal, nu pot asigura paza celor 20 de panouri electorale, afirmând că funționează cu doar două echipaje care patruleză în municipiu. Dacă două echipaje înseamnă patru angajați, mă întreb unde sunt restul, până la 131 care apar în organigrama Poliției Locale, și sunt remunerați cu aproximativ 1.000 de euro lunar.
În numele ALDE Sibiu, solicit administrației municipale să folosească serviciile Poliției Locale, în interesul tuturor cetățenilor, în acest caz, al tuturor competitorilor electorali, nu să îi folosească doar pe post de majordomi la diferite instituții locale.”, a declarat Ovidiu gheorghe Tocaciu, președinte ALDE Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu