video foto – zeci de copii protestează la locul de joacă demolat în valea săpunului – cu pancarte în fața utilajelor!

Zeci de copii și părinți s-au adunat, începând cu ora 16, în fața parcului demolat din Valea Săpunului, pe Aleea Șelimbăr pentru a protesta. Aceștia sunt revoltați fiindcă locul de joacă este distrus, iar nimeni nu le comunică de ce s-a luat această măsură.

Peste 50 de sibieni, adulți și copii, s-au adunat în fața locului de joacă. Copiii au adus cu ei pancarte pe care au scris diverse mesaje precum: „Nu vă gândiți la copii?”, „Vrem locuri de joacă în natură” sau „Vrem motive pentru distrugerea parcului! Acum!”.

YouTube video

video foto – zeci de copii protestează la locul de joacă demolat în valea săpunului – cu pancarte în fața utilajelor! video foto – zeci de copii protestează la locul de joacă demolat în valea săpunului – cu pancarte în fața utilajelor!

CITEȘTE ȘI: FOTO – Se demolează locul de joacă pentru copiii de pe Valea Săpunului – Mămicile sunt revoltate

YouTube video

Părinții sunt revoltați fiindcă este distrus locul de joacă, iar nimeni nu le dă vreo explicație. „Le-am cerut muncitorilor de aici documente, să ne arate ce se întâmplă. Ne-au spus să întrebăm la primărie!”, spune un părinte. Totodată, aceștia menționează că, în acest moment, în zona respectivă, există un mare risc ca micuții să se rănească, din cauza demolărilor.  video foto – zeci de copii protestează la locul de joacă demolat în valea săpunului – cu pancarte în fața utilajelor! video foto – zeci de copii protestează la locul de joacă demolat în valea săpunului – cu pancarte în fața utilajelor!

La manifestare sunt prezenți și polițiști. Deocamdată, protestul se manifestă pașnic.

Ultima oră

Comentariul meu