dăncilă spune că merge la referendum și va vota - ’’sunt un susținător al statului de drept’’
FOTO arhivă

Premierul României, Viorica Dăncilă, a anunțat, miercuri că va merge duminică la vot și va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât și pentru referendum. „Sunt un susținător al statului de drept, al independenței justiției”, a adăugat premierul.

Întrebată, la Bacău, dacă va merge duminică la vot și dacă va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât și pentru referendum, Viorica Dăncilă a răspuns afirmativ.
„Da, voi participa duminică la vot și voi vota pentru ambele, și pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru immaginea României, pentru câștigarea demnității României, pentru că știți am fost europarlamentar 9 ani de zile, știu ce înseamnă lucrul cu instituțiile europene, știu cât de important este să avem acolo oameni implicați, oameni care să lucreze pe directive, pe regulamente în care să se regăsească și obiectivele României și ale românilor”, a spus Dăncilă.
Premierul a adăugat că, în opinia sa, aceste alegeri sunt foarte importante și trebuie tratate cu multă seriozitate, „pentru că România are nevoie de oameni care să susțină interesele cetățenilor.
„Iar eu știu ce înseamnă acest lucru. Voi vota și pentru referendum. Așa cum am spus de fiecare dată, sunt un susținător al statului de drept, al independenței justiției, dar și ale drepturilor cetățenilor, pentru că și acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată și între toate trebuie să existe un echilibru”, a spus Dăncilă.

Ultima oră

Comentariul meu