batjocura unui local de pe valea oltului – a lăsat doi tineri fără sală de nuntă în pragul evenimentului
Sursa foto: Pensiunea Alex/ Facebook

Doi viitori miri au rămas fără sală de nuntă cu doar două luni înainte de eveniment. Îndrăgostiții și-au făcut rezervare în urmă cu un an, au dat un avans și au fost lăsați cu ochii în soare.

Au plătit avansul, dar au rămas fără sală de nuntă
Nicoleta, viitoarea mireasă, este extem de revoltată și dezamăgită fiindcă a fost păcălită pe față de administratorul de la „Pensiunea Alex” din Țuțulești, Valea Oltului. Aceasta spune că, în urmă cu un an, a făcut rezervarea, a plătit un avans, însă n-a semnat niciun contract. În urmă cu puțin timp, cu doar două luni înainte de marele eveniment, a realizat că, de fapt, nu are unde să petreacă alături de invitați. Potrivit acesteia, sala de nuntă a fost rezervată altor persoane „din Germania, care au plătit mai mult”.

„Doamna cu care am vorbit ne-a spus că avansul este 2.000 de lei și i-am dat. În momentul în care a spus că nu ne mai dă sala a specificat să venim să ne luăm avansul. Ne-a dat încă 1.000 de lei peste suma pătită pentru deranj”, spune Nicoleta.

Deși a primit cu 1.000 de lei mai mult decât plătise ea initial, viitoare mireasă este deranjată fiindcă a rămas fără o locație de nuntă. Administratorii pensiunii i-au dat „la schimb” o altă sală, mai mică, dar mirii au refuzat-o.

„Ne-am supărat deoarece i-am spus doamnei respective că nu renunțăm la sală și că este problema dânsei dacă i-a venit o ofertă mai bună. A zis că ne dă sala mică, în care de obicei se opresc persoanele care trec pe Valea Oltului. Sala respectivă era prea mică, nu ne plăcea și, în plus, nu era sala pe care noi am rezervat-o”, mai spune Nicoleta.

Majoritatea nuntașilor sunt din Brezoi
Nicoleta povestește că a fost un șoc pentru ei în acel moment, mai ales fiindcă au ales această locație fiindcă 80% dintre invitați sunt din Brezoi. De asemenea, ea spune că odată ce zilele până la eveniment s-au scurs, prețurile sălilor de nuntă au crescut.

„Cu siguranță deranjul a fost major. Atunci când faci o nuntă trebuie să îți calculezi toate cheltuielile. Am reușit să ne reorganizăm, dar evident costurile noastre au crescut cu mult peste cei 1.000 de lei dați despăgubire. Este absurd. Atunci când începi să organizezi o nuntă primul lucru pe care îl faci este să rezervi localul. Ulterior muzica, fotograful, deoarece trebuie să le spui locația”, a spus Nicoleta.

Administratorul pensiunii: „Dacă continua așa, o dăm în judecată”
Piloiu Florin, administratorul Pensiunii Alex neagă tot ceea ce Nicoleta a declarant, spunând că „dacă continua așa o vom da în judecată”. „Nu este nimic adevărat. Ea a zis că vine cu garanție, n-a venit. Dacă mai continuă așa, o dăm în judecata. La noi la pensiune se face un contract, se dă arvună. Ea a vorbit cu noi, dar de fapt a căutat în altă parte”, spune Piloiu Florin, administrator Pensiunea Alex.

De altfel, acesta spune că nu a primit niciun avans de la Nicoleta. „Ea nu ne-a dat nouă niciun ban. În momentul în care vorbim cu cineva și nu vine după o săptămână cu arvuna, noi avem iar disponibil. Daca dădea arvuna trebuia să aibă un contract”, mai spune administratorul pensiunii.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Tipic pentru olteni… Si inca vin in Sibiu, praful se alege de orasul nostru!