ai nevoie de un job sau vrei doar să vezi cum se muncește în fabrică? – hai la ziua porților deschise la andritz cisnădie

Firma ANDRITZ din Cisnădie își deschide porțile pentru prima dată și îi invită pe toti cei interesati să le treacă pragul și să viziteze, cu mic, cu mare, fabrica în care lucrează peste 70 de angajați.

Prezentă pe piața locală de 14 ani, compania Andritz face parte dintr-un grup internațional austriac, ce are 29.000 de angajați, în cele 280 de fabrici din peste 40 de țări din toată lumea. Fabrica se află la Cisnădie, pe strada Transilvaniei, nr. 21.

„Noi producem filtre plăci si membrane plăci care sunt folosite într-o presă filtru, utilizată pentru îndepărtarea părţilor solide de cele lichide, pentru stații de epurare, tratare a apei, în industria alimentară, siderurgică, minieră. În procesul de productie, societatea folosește CNC-uri performante și diferite utilaje specifice acestei activități”, declară Dumitru Cristinel Fodor, Director General al Andritz Cisnădie. ai nevoie de un job sau vrei doar să vezi cum se muncește în fabrică? – hai la ziua porților deschise la andritz cisnădie

Din dorința de a se face mai cunoscuți pe piața sibiană, la fabrica din Cisnădie se va organiza, sâmbătă, 25 mai, Ziua Porților Deschise. Toatele persoanele interesate să participe sunt așteptate la locație, de la ora 15.30.

Evenimentul este dedicat, îndeosebi, potențialilor angajați, dar și familiilor actualului personal. Ei sunt invitați să socializeze, să viziteze unitatea și să afle mai multe despre ce se întâmplă în fabrică. De asemenea, vizitatorii vor primi un hamburger și o băutură.

Nu mai stați pe gânduri și haideți să cunoașteți echipa ANDRITZ. Ziua Porților Deschise are loc sâmbătă, ora 15.30, la fabrica din Cisnădie, de pe strada Transilvaniei, nr. 21. Vă așteptăm!

Ultima oră

Comentariul meu