plumb în picioarele sibiului - fc hermannstadt pierde cu 0-2 cu botoșani

FC Hermannstadt a pierdut marți seară cu 0-2 pe propriul teren și mai are șanse minime să scape de retrogradarea directă din liga 1. FC Botoșani a înscris pe final de meci. Urmează ultimele două etape de foc. În deplasare la Voluntari și acasă cu Călărași.

Prima repriză s-a jucat pe contre. Sibiul a început curajos și a avut ocaziile mai mari, în timp ce Botoșaniul a încercat să ’’muște’’ pe contre. Cea mai mare ocazie a venit de la Tsoumou, dar șutul acestuia a lovit bara porții oaspeților.
Un moment dificil a fost în minutul 41. Atunci Holzmann s-a ciocnit cap în cap cu Jazvic și a căzut lat la pământ. O ambulanță l-a transportat după câteva minute la spital, cu capul spart.
Mitanul secund a debutat mai bine pentru Sibiu. Hermannstadt a cerut penalty la un henț al lui Patache, dar centralul a lăsat jocul să continue. Pentru oaspeți situația a devenit dificilă, după ce Oaidă a luat cartonașul roșu în minutul 81.
Nu a fost așa. Roman II ne-a torpilat cu un gol în poarta lui Căbuz, în minutul 85, iar Golofca a făcut 0-2 în prelungiri.
Runda viitoare jucăm la Voluntari, acolo unde este obligatoriu să învingem pentru a spera că mai putem evita retrogradarea.

Ultima oră

Comentariul meu