filarmonica sibiu caută din nou director - mai sunt câteva zile pentru depunerea dosarelor

Filarmonica sibiană a rămas fără director în luna martie, atunci când Ioan Bojin a ieșit la pensie. Pentru locul rămas liber a fost organizat un concurs, însă în urma acestuia și în urma contestațiilor, nimeni nu a îndeplinit cerințele pentru a ocupa funcția. Acum s-a reluat procedura, iar până la finalul lunii se pot depune dosarele de concurs.

La primul concurs 10 candidați au depus dosarele, dar doar doi dintre ei au obținut nota 7 și au trecut în a doua fază a concursului. Dar, în urma acesteia niciunul dintre cei doi nu a fost numit director al filarmonicii din Sibiu.

De atunci interimatul a fost asigurat de Laurențiu Străuț, fostul purtător de cuvânt al instituției, care la rândul lui a fost candidat la primul concurs.

Acum, Consiliul Județean Sibiu organizează al doilea examen pentru ocuparea funcției de conducere la Filarmonică. Dosarele se pot depune până în 29 mai. În 18 iunie vor fi afișate rezultatele, urmând ca a doua etapă- prezentarea proiectelor de management să aibă loc în data de 19 iunie.

Candidații trebuie să fi avut o experiență de minim trei ani în activitate managerială sau să fi fost managerul de proiect al cel puțin două proiecte de anvergură națională sau internațională sau un proiect multianual. Bugetul fiecărui proiect trebuie să fi fost obligatoriu de minim 80.000 de lei.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu