după 20 de ani, sibiul trăiește din nou finala - mega show pregătit pentru meciurile cu oradea
FOTO - Total Baschet / Pagina de Facebook

CSU Sibiu și CSM Oradea se întâlnesc din nou în finala campionatului, după ce în Cupă CSU s-a impus. Baschetul va fi la înălțime, cele două echipe făcând o propagandă fantastică Ligii Naționale în toate meciurile jucate în acest sezon, din campionat sau în Finala Cupei României.

Fiind un moment festiv, BC CSU Sibiu a pregătit mai multe surprize pentru suporterii care vor călca pragul Sălii Transilvania la meciurile 1 și 2, din 27 și 29 mai:
Frumoasa sibiancă ARIAS va mixa pentru Kevin Hardy & Co. și fanii CSU! Dacă nu i-ați ascultat muzica la Untold sau Neversea, în Liquid sau în Cotton, atunci aveți șansa de a o face acum, ARIAS pregătind mai multe piese îndrăgite atât de jucători cât și de suporteri! Până la meci aveți posibilitatea de a-i da LIKE și Follow pe Instagram, Soundcloud, Youtube și Facebook!
Vrem să fim la înălțime! Așa că îi aducem alături de noi pe artiștii trupei ”Pe Picioroange” (www.pepicioroange.ro), Carmen Stroia și Liviu Bledea, reveniți după un lung turneu în Statele Unite. Cu siguranță toți copiii vor fi încântați să îi cunoască și să se fotografieze alături de ei în Fan-Zone-ul „Sibiu – Casa BaschetuluI”!
Dacă avem muzică, avem și dans! CSU Sibiu Dancers by Fantasy Dance vor înveseli din nou atmosfera între sferturi, în timp ce alte momente spectaculoase de streetdance vor fi pregătite de echipele de performanta ”Young Till Death” și ”Iron Kids”, din cadrul studioului KOLORAT Dance din Sibiu! Dacă nu le-ați văzut prestațiile de la festivalul ”World of Dance” vă invităm să faceți accesându-le pagina de Facebook @koloratsibiu sau pe Instagram la @youngtilldeath și @ironkids_sibiu!
În Fan-Zone vom avea un Fan Shop, face-painting, tatuaje temporare cu Finala și CSU, un photo-corner cu un decor dedicat Finalei și Insula Naturo Juice. Totodată, în timpul meciului vom organiza concursul ”Shoot & Win” pentru spectatori organizat de Casa Pariurilor.
’’Pentru aceste meciuri, clubul va amenaja o zonă VIP pe parchet, cu catering inclus și alte surprize pentru posesorii acestor tichete. În curând vă vom comunica prețul lor și modul de comercializare.
Finala va fi deschisă duminică, de la ora 16:30, live pe pagina de Facebook a clubului, cu studioul ”După 20 de ani”. Sebastian Munteanu va fi moderatorul unui dialog de 20 de minute, care va prefața meciurile 1 și 2, amintind totodată de cele întâmplate în 1999. Așadar, aveți toate motivele să veniți la meciuri și să îi susțineți pe băieți în ultimul act al acestui sezon! După 20 de ani, scriem împreună o pagină de istorie pentru CSU, dedicată generațiilor de fani cu inimi galben-albastre!’’, spun cei de la CSU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu