update foto accident în lanț pe coposu – o victimă este încarcerată în mașină
FOTO Arhivă Info Trafic Jud. Sibiu

Patru mașini au fost implicate într-un accident rutier pe bulevardul Corneliu Coposu din Sibiu. Din primele informații, o persoană este blocată într-unul dintre autoturisme.

UPDATE 2
„O femeie în vârstă de 38 ani, din Bungard, circulă pe strada Berăriei, virează stânga pe bvd-ul Coposu, momentan în care este lovită de un autoturism condus regulamentar dinspre spital și este proiectată într-un autoturism condus regulamentar pe sensul opus, iar autoturismul care circula regulamentar din sens opus pătrunde la rândul său pe contrasens și lovește un alt autoturism condus regulamentar din sens opus”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. update foto accident în lanț pe coposu – o victimă este încarcerată în mașină

UPDATE 1
În urma accidentului au rezultat trei victime, un bărbat, aproximativ 45 ani, o femeie, aproximativ 35 de ani care a fost extrasă din interiorul unei mașini și o tânără de aproximativ 19 ani. Toate victimele au primit îngrijiri medicale și au refuzat transportul la spital.

Știrea inițială
Pompierii au intervenit de urgență la locul accidentului. „ISU Sibiu intervine de urgență la un accident rutier, mun. Sibiu, blv. C. Coposu, 4 autoturisme implicate. Din primele informații victimele sunt conștiente, doar o persoană este blocată în mașină”, spun reprezentanții ISU Sibiu.

Pompierii intervin cu un echipaj SMURD, un echipaj de paramedici cu autospecială de salvare victime multiple și un echipaj de descarcerare.

 

Ultima oră

Comentariul meu