Soarta lui Dragnea amânată - Instanța se va pronunța la altă dată
FOTO arhivă

Judecătorii Instanței supreme au amânat pronunțarea în dosarul lui Liviu Dragnea. Data sentinței va fi anunțată în cursul zilei de luni.

Judecătorii Instanței supreme le-au spus avocaților că vor amâna pronunțarea în dosarul lui Liviu Dragnea, însă nu au precizat când va fi pronunțată sentința definitivă, după ce avocatul Floarei Alesu s-a plâns că este o oră târzie și că „fiecare avem un bioritm”. Judecătorii le-au cerut avocaților să înainteze concluziile scrise. Data sentinței va fi anunțată la finalul dezbaterilor.

Ce acuzații i se aduc lui Liviu Dragnea
În decembrie 2013, procurorii au înregistrat o sesizare din oficiu cu privire la faptul că Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, proceda la menţinerea ilegală în posturi a două angajate, Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica. Potrivit procurorilor, cele două angajate nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman. DNA susţine că, în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, Liviu Dragnea coordona şi controla activitatea DGASPC Teleorman, instituţie în cadrul căreia au fost încadrate Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Procurorii afirmă că Liviu Dragnea a determinat-o pe Anisa Niculina Stoica să se angajeze şi să fie remunerată în cadrul DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea mai este acuzat că a contribuit, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ca Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman.
Sursa: Digi24

Ultima oră

Comentariul meu