foto accident la tălmaciu pe dn7 cu două mașini si un autocamion implicate

Accident grav la Tălmaciu pe DN7. Două mașini și un autocamion au fost implicate, iar o persoană a fost transportată la spital.

Potrivit polițiștilor, accidentul în lanț a avut loc pe sensul de mers Vâlcea – Sibiu, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță. De vină este șoferul unui autocamion, în vârstă de 50 de ani, din județul Alba.
foto accident la tălmaciu pe dn7 cu două mașini si un autocamion implicate La fața locului au intervenit și un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare și un echipaj de pompieri.
„ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de pompieri, un echipaj de descarcerare și un echipaj Smurd pe DN 7, spre Tălmaciu, sub podul CFR, la accident rutier între două autoturisme și un TIR. Din primele informații furnizate, există 2 victime conștiente neîncarcerate. Momentan se acordă îngrijiri medicale victimelor”, spun reprezentanții ISU Sibiu. foto accident la tălmaciu pe dn7 cu două mașini si un autocamion implicate

Una dintre victime, pasageră în primul autoturism lovit, în vârstă de 50 de ani, din Cisnădie, a fost dusă la spital. foto accident la tălmaciu pe dn7 cu două mașini si un autocamion implicate

Se circulă alternativ.

Ultima oră

Comentariul meu