exclusiv foto sibianca care îi răspunde şefului psd sibiu: nu mă plăteşte nimeni să protestez

O sibiancă care protestează de ceva timp în faţa sediului PSD, alături de cei de la VăVedem, i-a răspuns duminică, liderului PSD Sibiu, ministrul Bogdan Trif, care a promis în conferinţa de presă de sâmbătă, că va dezvălui cum, de fapt, în spatele manifestanţilor se ascund interese politice sau contracte cu Primăria şi cu Consiliul Judeţean. Duminică, pe una din afişele de la protestul din faţa PSD, o sibiancă a arătat o scrisoare deschisă către PSD. exclusiv foto sibianca care îi răspunde şefului psd sibiu: nu mă plăteşte nimeni să protestez

„PSD-ule, mă bucur că mă vezi”

Doamna care duminică s-a gândit să-i răspundă ministrului Bogdan Trif a scris următorul text pe foaia de hârtie pe care a purtat-o la protestul din faţa sediului PSD: „PSD-ule, Mă bucur că mă vezi. Interesele mele politice se vor manifesta la 26 mai 2019. EU VOTEZ. Şi la europarlamentare. Şi la referendum”. Am întrebat-o pe doamna de ce a ales să-i răspundă preşedintelui PSD Sibiu şi cine este de fapt. exclusiv foto sibianca care îi răspunde şefului psd sibiu: nu mă plăteşte nimeni să protestez

„Nu sunt membră în niciun partid. Nu primesc niciun ban să protestez.

Doamna Nadia este o bucureşteancă stabilită de ceva ani în Sibiu. Face parte din comunitatea mică de evrei de la noi din oraş. „Nu sunt membră nicăieri (în niciun partid n.r.). M-a deranjat tonul, pentru că a vrut să fie o ameninţare şi de fapt eu mă bucur că ne văd şi ei pe noi. Este o greşeală să creadă că primim bani. Eu nu primesc niciun ban şi nu sunt membră în niciun partid. Cred că răspunsul nostru la cele spuse este să mergem la vot şi la europarlamentare şi la Referendum”, a declarat pentru Ora de Sibiu, doamna Nadia. Întrebată dacă nu crede că este influenţată de cineva ca să protesteze, doamna Nadia a spus că nu s-ar fi lăsat manipulată de nimeni.

„Nu am de ce să protestez împotriva doamnei Fodor”

Miniştrii Turismului şi ai Culturii le-au spus celor de la VăVedem din Sibiu, că dacă sunt corecţi, ar trebui să protesteze şi în faţa Primăriei, ca să ceară demisia primarului Astrid Fodor, edilul şef al Sibiului fiind declarat incompatibil de către instanţă. „Nu am de ce să protestez împotriva doamnei Fodor. După părerea mea ea îşi face foarte bine jobul pentru care a fost aleasă. M-am uitat la televizor la Summitul sibian şi am apreciat organizarea Summitului. Eu sunt cetăţean al Sibiului, îmi plătesc taxele şi îmi place cum arată Sibiul şi constat că şi altora le place cum arată Sibiul. Şi Sibiul arată mult mai bine din 2000 încoace, de când a fost ales primar pentru prima dată, Iohannis, care acum este preşedinte. Eu sunt mulţumită de Sibiu şi mai ales când văd ce mulţi turişti sunt în Sibiu”, a explicat doamna Nadia. Născută în Bucureşti, dar mutată la Sibiu, această protestară a preferat oraşul nostru, făcând parte din comunitatea de evrei de pe malurile Cibinului. Alături de ea, 30 de protestari au fost prezenţi duminică, în faţa sediului PSD, în semn de protest.

exclusiv foto sibianca care îi răspunde şefului psd sibiu: nu mă plăteşte nimeni să protestez
FOTO ARHIVĂ

Preşedintele PSD Sibiu îi acuză pe cei din VăVedem că sunt membrii în partide de Opoziţie

Ministrul Turismului şi lider al PSD Sibiu, Bogdan Trif, a anunţat sâmbătă, că va face publice fotografii şi informaţii despre manifestanţii care protestează în faţa sediului social-democraţilor sibieni, acuzându-i pe aceştia de „interese politice”. Trif îi acuză pe protestatari că au în spate interese politice şi că beneficiază de bani din contracte cu administraţia publică locală, condusă la Sibiu de către PNL şi Forumul Democrat al Germanilor din România.”Sunt oameni care cu contracte cu Primăria, cu Consiliul Judeţean, l-am văzut pe preotul Bisericii Evanghelice cu enoriaşi, adică sunt mai mult decât pe faţă. L-am văzut pe preşedintele USR, am văzut-o pe doamna Turcan, deci, ce vedeţi în faţa sediului nu este o manifestaţie a cetăţenilor, este o manifestaţie eminamente politică şi o manifestaţie a sinecurilor care ţin de Primărie şi de Consiliu Judeţean. Nu trebuie să ne ascundem, eu chiar le-am spus şi le-am propus colegilor, să îi şi prezentăm pe cei care vin în faţa sediului şi să arătăm cu poze, cu documente în spate, cum au beneficiat de fonduri de la Consiliul Judeţean, de la Primărie şi ce interese politice au în spate. Avem un arhitect, după ce a protestat în faţa sediului, a devenit preşedintele Colegiului Arhitecţilor şi, ce să vezi, a câştigat execuţia PUZ-ului pentru spitalul care urmează să fie făcut de Consiliul Judeţean şi nu sunt bani puţini. (…) O să vi-i prezentăm cu poze, cu filmări, pentru că nu doar ei ne văd pe noi, îi vedem şi noi pe ei”, a declarat Bogdan Trif, într-o conferinţă de presă.

 

Ultima oră

Comentariul meu