Șeful USR și Șeful PSD coincid în campanie la Poiana Sibiului - Nu s-au întâlnit
Montaj - Sursa fotografii Facebook

Poiana Sibiului a fost în centrul atenției în ultima sâmbătă de campanie electorală. Liderul USR, Dan Barna și liderul PSD, Liviu Dragnea au vizitat renumita comună sibiană dar nu s-au întâlnit.

În timp ce Liviu Dragnea s-a aflat la o pensiune din comună, alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea, unde au făcut un grătar la disc și au învățat să prepare bulz, după ce s-au întâtâlnit cu crescătorii de oi, Dan Barna și echipa de la USR au bătut străzile pentru a sta de vorbă cu poenarii. Ambii au publicat ulterior mesaje pe Facebook. Liviu Dragnea a anunțat măsuri de sprijinire a oieritului în perioada imediat următoare, în timp de Dan Barna a ieșit cu un atac la oponentul său politic.

„Împreună cu echipa USR PLUS Sibiu am luat Poiana Sibiului la pas. Am vorbit cu poienarii despre obiectivele noastre și cei mai competenți candidați pentru Parlamentul European. Le-am spus să voteze pe 26 mai Alianța 2020 USR PLUS, o bucată de bine pentru România.Nu ne-am întâlnit cu Liviu Dragnea, a venit doar să marcheze locul pentru campanie, nu a îndrăznit să iasă la discuții cu poienarii. Colegii l-au văzut la pensiune. Putem să îi transmitem noi ce au zis cei din Poiana: „Așa nu se mai poate” a scris Dan Barna pe Facebook, alături de îndemnul de vot pentru Alianța 2020 USR PLUS.

Ultima oră

Comentariul meu