foto a început look festival - modă, frumusețe și sănătate la redal expo

Un look reușit nu înseamnă doar o haină bine aleasă. Înseamnă și sănătate care răzbate din interior spre exterior, dar și un păr frumos aranjat și o piele impecabilă. Vi le doriți pe toate, dar nu știți cum să adunați informațiile despre fiecare în parte? Răspunsul e unul singur: Look Festival Sibiu, adică primul festival din oraș dedicat modei, frumuseții, sportului și sănătății. Are loc în weekend-ul acesta, 18-19 mai, la Redal Expo.

Zeci de expozanți
Look Festival este împărțit în două domenii: Look Fashion și Look health& beauty, servicii medicale, spa și wellness.
Și cum sezonul banchetelor, nunților, petrecerilor de orice fel stă să înceapă, la Look Fashion e de mers pentru a găsi ținutele ce vi se potrivesc. ”Vor veni expozanți- producători și designeri- de fashion, dar și de accesorii și bijuterii, cu toții români. Vizitatorii vor găsi astfel ținute complete pentru sezonul care urmează, ținute elegante, dar și casual”, spune Ioana Aldea, organizatorul evenimentului.

foto a început look festival - modă, frumusețe și sănătate la redal expo

La Look Beauty and health se prezintă cele mai noi proceduri în domeniul esteticii corporale, ale SPA-ului și produse potrivite pentru orice ține de corp și siluetă. ”Vor veni hairstyl-iști, make up artiști, expozanți din domeniul sănătății, sportului, SPA-urilor, nutriție. Vom avea noutăți despre tot ce ține de partea de cosmetică, de la unghii până la proceduri pentru ten. Am încercat astfel să acoperim tot ce înseamnă zona de look și sănătate. Această secțiune este dedicată atât consumatorilor, cât și saloanelor. Produsele care vor fi prezentate și se vor putea cumpăra sunt toate profesionale”, spune Ioana Aldea. foto a început look festival - modă, frumusețe și sănătate la redal expo

Prezentări și workshop-uri
Look Festival este unul animat. Cei care vor ajunge aici nu se vor plimba doar printre niște stand-uri, ci vor putea participa activ la tot ce se întâmplă acolo. ”Vor fi demonstrații de make up, de hair styling, de proceduri cosmetice, chiar mini prezentări de modă și demonstrații sportive. Putem realiza toate aceste lucruri pentru că Look Festival va avea loc într-o locație generoasă, la Redal Expo de pe strada Sebastian Bach, un loc unde se pot organiza astfel de mega evenimente”, spune Ioana Aldea.

foto a început look festival - modă, frumusețe și sănătate la redal expo

Un astfel de eveniment e binevenit acum, înaintea verii, pentru că oferă tot ceea ce este nevoie pentru ca lunile călduroase să ne prindă pregătiți din toate punctele de vedere- de la felul în care arătăm la ce purtăm.
Intrarea este liberă, iar orarul este sâmbătă 10:30 – 19:00 și duminică 10:00 – 18:00.

Ultima oră

Comentariul meu