vreme instabilă în weekend la sibiu – se mai încălzește totuși

Meteorologii anunță că vremea se mai încălzește în acest sfârșit de săptămână în județul Sibiu, însă nu scăpăm de ploi. Duminică vor fi până la 26 de grade.

Chiar dacă am trecut de jumătatea lunii mai, ploile nu dau semne că se potolesc. Vremea va fi instabilă în toată România în acest weekend, iar riscul de inundații este ridicat în sudul, centrul și nordul țării.

Atât sâmbătă, cât și duminică, sibienii vor avea motiv de fericire, căci soarele va ieși dintre noi și va fi foarte cald. Dimineața va fi plăcut, însă după-amiaza și seara este posibil să înceapă iar ploile. Temperaturile vor fi ridicate în tot județul. La Sibiu, sâmbătă avem 23 de grade Celsius, iar duminică 26 de grade Celsius.

Vremea la munte
Vremea se va încălzi şi la munte în perioada următoare, dar va ploua torenţial în zona Carpaţilor Occidentali şi a Carpaţilor Meridionali. Cantităţile de apă vor trece pe alocuri de 30 l/mp şi va cădea grindină. De duminică, vremea instabilă va fi prezentă în special după-amiaza.

Vremea la mare
Pe litoral, până luni, orele cu soare vor fi destul de puţine şi vor alterna cu perioadele în care va ploua, vor fi descărcări electrice şi vânt intens. Temperaturile vor deveni foarte plăcute, cu valori maxime peste 20 de grade Celsius.

Ultima oră

Comentariul meu