video foto: raluca turcan - sibienii ne cer să-i scăpăm de psd

Liderul PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, a anunţat miercuri, că parteneriatul cu Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) este mai puternic acum ca niciodată. Dovadă că FDGR susţine PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai şi pe Klaus Iohannis la Referendum. Întrebată ce îi cer sibienii, când vorbeşte cu ei în campanie, Raluca Turcan a spus că toţi o roagă să-i scape de PSD.

PNL şi FDGR împreună la europarlamentare

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat că parteneriatul cu FDGR funcţionează. “Sunt alături de domnul preşedinte Paul Jurgen Porr, preşedinte al FDGR şi împreună astăzi vom anunţa că, parteneriatul care există deja între PNL şi FDGR pentru o Românie puternică, respectată şi demnă, cu beneficii directe pentru fiecare cetăţean al acestei ţări, pe care l-am instituit şi la nivel local şi în trecut, funcţionează şi este şi mai puternic acum, în momentul electoral apropiat de alegerile pentru Parlamentul European”, a declarat Raluca Turcan, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Raluca Turcan: Nu vor fi mitinguri electorale, mergem să vorbim direct cu oamenii

Raluca Turcan a anunţat că nu se vor organiza mitinguri electorale până în 26 mai, la Sibiu. PNL preferă să discute direct cu sibienii, să-i convingă să meargă la alegerile europarlamentare. “Este vorba de soarta României!” spune Raluca Turcan care arată că este foarte important ca sibienii să meargă la vot la europarlamentare. Întrebată ce îi spun sibienii cu care se vede, Raluca Turcan a răspuns: “Ne spun, scăpaţi-ne, doamnă, de ăştia! În primul rând, scăpaţi-ne, doamnă, de PSD!”

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Si de Huja cand ne scapati, doamna? Aaa, am uitat e de-al vostru si nu vreti sa scapati de el 🙂

  2. Eu as zice ca romanii in general va cer sa faceti bine pentru tara asta, voi toti cei alesi acolo sus. Faptul ca acest bine include si sa scapam de cativa penali nu exclude multe alte lucruri bune pe care le puteti face pentru tara. Va rog nu mai reduceti totul la acest subiect. Vremea trece si nu trece in favoarea Romaniei