șoferul bătut în trafic de un tir-ist a depus plângere la poliție

Șoferul agresat fizic în dimineața zilei de miercuri în trafic, în Zona Industrială Vest, a depus o plângere la poliție.

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, din județul Vâlcea, a reclamat faptul că, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresat atât fizic, cât și verbal. VEZI AICI VIDEO CU SCANDALUL

„La data de 15 mai a.c., la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a înregistrat o plângere prin care un bărbat în vârstă de 26 de ani, din jud. Vâlcea, reclamă faptul că, în aceeași dimineață, în jurul orei 07,20, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Salzburg din municipiul Sibiu, ar fi fost agresat fizic și verbal de către un alt conducător auto, pe fondul unui conflict spontan în trafic”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În prezent, polițiștii sibieni efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate în conflict și stabilirea situației de fapt astfel încât să fie aplicate măsuri legale în consecință.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. intradevar este un fenomen in crestere in special creat de soferii din valcea si a incepatorilor, sa opreasca pe drumurile principale si sa cedeze trecerea celor de pe drumurile secundare. ar trebui sa se ia masuri pt prevenirea acestui lucru si sanctionati cei care nu cunosc legea si se ghideaza pe asa zisa lege a ” bunului simt” . in opinia mea legea bunului simt este sa respecti regulile de circulatie si sa nu incurci traficul , fiind specificat explicit in codul rutier ca este interxis sa te opresti fara motiv . circul foarte mult dar acest lucru se intampla doar in sibiu. ps nu sunt sofer profesionist.