foto preşedintele consiliului european, donald tusk, face reclamă sibiului pe facebook

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, ne-a surprins frumos miercuri, când şi-a schimbat fotografia de pe copertă, de pe pagina sa de Facebook şi a postat una de la Sibiu. Să nu uităm că Donald Tusk a declarat joi, la Sibiu, că s-a îndrăgostit de oraşul care a găzduit Summitul UE.

Liderul european care s-a îndrăgostit de Sibiu

„Pur şi simplu, m-am îndrăgostit de Sibiu”, a spus Donald Tusk, joi, în ziua Summitului, în limba română, la conferinţa de presă comună cu preşedintele Klaus Iohannis şi preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Tusk a primit mănuşi de la Duckadam la Sibiu

Donald Tusk a arătat joi, la Sibiu, mănuşile primite de la Helmut Duckadam, pe care l-a menţionat în discursul susţinut la Bucureşti în luna ianuarie, când România a preluat Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. „Când ne-am întâlnit în ianuarie, am vorbit din suflet despre România, pentru că am convingerea că sunteţi remarcabili. Aţi organizat un summit excepţional”, a completat Tusk, în limba română joi. 9 mai a fost ziua în care Sibiul a intrat în istoria Europei, fiind ziua în care liderii europeni au fost la noi în oraş, la summit.

Ultima oră

Comentariul meu