cât de multă grijă ai de ochii tăi? vino la zilele sănătății ochilor, 15-31 mai la optikron sibiu

Principiul „ai grijă ca de ochii din cap” este unul pe care cu toții îl enunțăm sau îl auzim în viața de zi cu zi. Atunci când spui asta însă, trebuie să te intrebi: tu cât de multă grijă ai de proprii ochi?
Cu prilejul ZILELOR SĂNĂTĂȚII OCHILOR, ai ocazia sa afli câtă grijă ai tu de fapt de vederea ta, dar și ce poți să faci ca ochii tăi să fie sănătoși.
Vă așteptăm la evenimentul medical „ZILELE SĂNĂTATII OCHILOR”, care are loc în perioada 15-31 mai 2019, în cabinetul OPTIKRON din Sibiu. Echipa de specialisti ai cabinetului îți propune o OFERTA DE NEREFUZAT! Doar acum beneficiezi de control oftalmologic GRATUIT constând în: biomicroscopie de pol anterior, măsurarea tensiunii oculare (se face fără contact cu suprafața ochiului, fără anestezie, doar prin trimiterea unui puf fin de aer – poate fi folosit și în cazul copiilor), testarea computerizată a acuității vizuale.
Mai mult decât atât, în cazul în care aveți nevoie de ochelari, ramele sunt GRATUITE, la achiziționarea lentilelor. Aveți o paletă largă de rame moderne din care să alegeți, astfel încât iubirea pentru ochii tăi să crească cu atât mai mult, privindu-te în oglindă în fiecare zi. Oferta poate fi accesată pe baza unei programări și beneficiezi de rame în limita stocului disponibil.

PENTRU PROGRAMĂRI SUNAȚI LA: 0269/21.44.34 SAU 0788.853.189

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu