petrecerea săptămânii la sibiu se ține la hello coffee lounge

Dacă cumva vă gândiți la finalul săptămânii care tocmai a început, nu vă mai faceți alte planuri pentru că deja cărțile sunt făcute. O petrecere super tare e deja planificată, totul e pus la punct, doar trebuie să salvați data: 17 mai, locația: Hello Coffee Lounge pe Calea Dumbrăvii nr. 17 și ora: oricând pe seară. Va fi karaoke- party cum demult nu s-a mai organizat în Sibiu.

Karaoke de pomină
La Hello Coffee Lounge fumătorii sunt mereu bine primiți, pentru că este unul dintre puținele locuri unde se poate fuma în interior, fără a încălca legea! Și asta pentru că un vapebar înseamnă un loc unde se fumează exclusiv țigări electronice și aparate cu tutun încălzit. Deci e de mers oricând doriți și o cafea bună, adusă din Italia.

petrecerea săptămânii la sibiu se ține la hello coffee lounge

CE ÎNSEAMNĂ UN VAPEBAR ȘI CE ESTE VOIE SĂ FACI ACOLO 

Dar vineri cu atât mai mult, pentru că se anunță o petrecere super tare. ”Am mai organizat până acum două petreceri karaoke și au ieșit extraordinar. A fost o super atmosferă, toată lumea s-a distrat, așa că mai organizăm una în data de 17 mai. Îi așteptăm pe toți cei care doresc să petreacă între prieteni”, este invitația lui Tarek, managerul Hello Coffee Lounge.

petrecerea săptămânii la sibiu se ține la hello coffee lounge

Așadar, dacă vă place să cântați, vineri la Hello Coffe Lounge vă puteți ”desfășura”. Melodii vor fi pentru toate gusturile, din toate timpurile, iar cel care știe cum să le aranjeze astfel încât atmosfera să fie de top este KJ Ursa. Intrarea este liberă, dar ceea ce trebuie neapărat să dați la schimb este veselie și măcar o melodie interpretată pe scenă la Hello Coffee Lounge.

Ultima oră

Comentariul meu