inconștiență la volan – mai mulți șoferi au condus băuți în weekend
FOTO: arhivă

Weekend plin de șoferi inconștienți în trafic. Mulți au băut și s-au urcat la volan fără să le pese că pot pune multe vieți în pericol. Polițiștii i-au depistat și le-au întocmit dosare penale.

La data de 10 mai a.c., în jurul orei 22,00, polițiștii au testat alcoolscopic un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Alma, aflat la volanul unui autoturism pe strada Principală a localității Dârlos. Dat fiind rezultatul testării, 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Și la data de 12 mai a.c., în jurul orei 10,30, pe raza localității Brădeni, a fost depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Mureș, care conducea un autoturism pe strada Principală din localitate având o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tot în aceeași zi, în jurul orei 15,30, pe DJ 106G, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus pe direcția Ludoș – Apoldu de Jos de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în localitatea Bogatu Român. În urma testării alcoolscopice a celui aflat la volan, a rezultat o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu