foto video - doi tineri din sibiu s-au căsătorit într-o locație inedită - pe mare într-un velier

Doi tineri din Sibiu au ales să se căsătorească într-o locație mai puțin obișnuită pentru astfel de evenimente- pe un velier. Cel care i-a căsătorit a fost chiar căpitanul vasului, care în aceste cazuri ține locul maestrului de ceremonii, scrie observator.tv

”Am zis să facem ceva mai neconvenţional, am căutat ceva mai special, mai memorabil”, a declarat mireasa.

”Noi mereu am fost atraşi de lucrurile mai neconvenţionale, de la cererea în căsătorie până la nuntă. Am vrut să fie ceva ieşit din comun”, dezvăluie mirele.

Părinţii şi prietenii apropiaţi au venit tocmai din Sibiu şi nu au ştiu până în ultima clipă unde sunt aduşi. Tot ce li s-a spus e că trebuie să se îmbrace în alb.

Mai emoţionat decât nuntaşii pare să fi fost, însă, skipper-ul, care a oficiat prima lui căsătorie.

foto video - doi tineri din sibiu s-au căsătorit într-o locație inedită - pe mare într-un velier

CRISTI UNCESCU, skipper: Suntem un fel de înlocuitori ai primarului. Îmi pare rău că-i fac concurenţă!

O nuntă pe velier costă 900 de euro. Şi nu doar iubirea e celebrată pe mare, ci şi prietenia. O companie internațională de transport si-a scos angajaţii în larg la un teambuilding.

https://youtu.be/8oMyPQxjFMc?t=939

DAN IONIȚĂ, organizator: Se leagă prieteniile mai bine între toţi participanţii unor astfel de evenimente pentru că sunt puşi în postura de a lucra împreună, indiferent de ce fac în activitatea zilnică.

Cei care vor navigheze pe cont propriu o pot face doar după ce obţin permisul de barcă. Se fac cursuri de teorie timp de 3 săptămâni la Bucureşti şi câteva zile de practică pe mare. Iar totul costă 500 de euro.

Ultima oră

Comentariul meu