expoziție de statui din ceară la shopping city sibiu - smiley și ion țiriac, printre exponate

Celebru pentru performanțele din tenis, dar mai ales din afaceri, Ion Țiriac este principala lucrare prezentată, în premieră, la o inedită expoziție de statui din ceară de la Shopping City Sibiu. Și, tot în premieră, vizitatorii vor putea descoperi și reprezentarea lui Smiley, dar și figuri marcante ale istoriei României, precum Regele Mihai, Nicolae Ceaușescu sau Gheorghe Hagi.

Deschis până pe 26 mai, „Muzeul Figurilor de Ceară” le oferă vizitatorilor centrului comercial ocazia de a descoperi migala și precizia ce stau în spatele replicilor a 26 de personalități mondiale. Astfel, pe lângă Ion Țiriac, Regele Mihai și Nicolae Ceaușescu, expoziția mai cuprinde întruchipări extrem de fidele ale lui Cristiano Ronaldo, Messi, Mr. Bean, Inna, Donald Trump sau Vladimir Putin.

Nu mai puțin de jumătate de an durează procesul de creare a unei singure statui, spun artiștii bulgari care lucrează la „Muzeul Retro” din Varna. Impresionați de interesul arătat de vizitatorii români, care au mers până în Bulgaria pentru a descoperi lucrările din ceară, artiștii promit că vor lucra la noi statui ce întruchipează personalități românești.

Expoziția de la Shopping City Sibiu va fi deschisă pe tot parcursul programului de funcționare al mall-ului, iar biletele pot fi achiziționate din zona evenimentului.

Tarifele de vizitare sunt:

  • Adulți: 20 de lei
  • Elevi, liceeni, studenți, pensionari: 10 lei (în baza carnetului de elev/student sau a talonului de pensie)
  • Copiii până în 6 ani au acces gratuit, însoțiți de un adult care plătește biletul doar pentru accesul său
  • Grupuri organizate de peste 10 elevi: 5 lei biletul de access/elev + acces gratuit pentru un însoțitor

Mai multe detalii despre expoziție și cele 26 de statui de ceară pot fi aflate din contul de Facebook al Shopping City Sibiu, precum și de pe site.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. pe cine dracu intereseaza aberatiile astea??? Numai in statuie de ceara nu l mai vazusem pe obositorul de Smiley… pe bune, suntem pur si simplu penibili cu astfel de manifestari ….Vai de capul nostru.