bebelușul mort la vurpăr a fost externat sănătos din spital
FOTO arhivă

Bebelușul de numai trei zile care a murit, la Vurpăr, la câteva ore după ce fusese externat din spital nu avea probleme de sănătate. La câteva ore de la plecarea din Maternitatea Sibiu, el a murit subit.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Sibiu, Decebal Todăriță, a declarat, pentru Ora de Sibiu, că atunci când a fost externat, micuțul era sănătos. Ba mai mult, pe parcursul celor trei zile de viață, luase în greutate.
„Copilul a fost externat clinic sănătos în data de 10 mai. În cele trei zile de la naştere cât a stat în spital, a luat în greutate, deci curbă ponderală ascendentă şi era hrănit exclusiv la sân”, spune Decebal Todăriţă.

Luni dimineața medicii legiști au făcut necropsia bebelușului și su stabilit cauza morții. Se pare că micuțul avea probleme la plămâni. VEZI AICI DETALII

Oamenii din Vurpăr sunt de altă părere. Ei cred că moartea copilului nu a fost una naturală și o acuză pe mama acestuia de omor. După spusele acestora, se pare că proaspăta mămică și-a fi ucis bebelușul și l-ar fi aruncat într-o plasă pe marginea unui pârâu. CITEȘTE MAI MULTE DETALII

Ultima oră

Comentariul meu