cum alegi cauciurile la mașină? consultă specialiștii de la e-pneu.ro unde ai toate mărcile

Temperaturile ridicate impun de ceva vreme schimbarea anvelopelor. Dar, vă dați seama că aveți nevoie de unele noi. Evident că siguranța dumneavoastră primează, așa că vă doriți anvelopele potrivite mașinii, dar și unele de bună calitate. Oferta este variată, deci greu de ales. Pentru asta există e-pneu.ro unde veți primi consultanță în alegerea celor mai bune produse, pentru că puteți apela un număr de telefon unde vă vor răspunde specialiști. Și asta nu e tot, pentru că e-pneu.ro mai are câteva oferte în plus față de concurență.

Anvelope din toată lumea
e-pneu.ro este locul în care se găsește orice brand de anvelope. Trebuie doar să intrați pe site, să completați formularul de căutare și veți găsi absolut tot ce vă doriți. ”La noi se găsește orice tip de anvelopă de la orice producător și pe orice dimensiune. Avem chiar și anvelope pentru camioane și motociclete. Dacă însă este vorba despre dimensiuni mai mari care nu sunt pe stoc, le comandăm. Ajung în 24 de ore sau până la 7 zile, în funcție de țara de unde vin, pentru că le putem aduce din Germania sau Olanda. Tot pe comandă aducem jante și lanțuri antiderapante”, spune Ovidiu Peperigeanu, directorul e-pneu.ro.

cum alegi cauciurile la mașină? consultă specialiștii de la e-pneu.ro unde ai toate mărcile

Dacă însă sunteți un client care dorește să vadă produsul înainte de a-l cumpăra, se poate și acest lucru, pentru că cei de la e-pneu.ro au un depozit pe strada Turda nr. 15. ”Cei care doresc să vadă efectiv anvelopele pot veni la depozit. Dacă nu, le vor primi prin curier, transportul este gratuit pentru patru anvelope, iar toate coletele se pot deschide la livrare. Iar dacă cumva s-a comandat dimensiunea greșită, se pot returna în termen de 30 de zile”, spune Ovidiu Peperigeanu.

Servicii ”de ajutor„
Dacă însă nu sunteți unul din proprietarii de mașini care nu se și pricep la tot ce ține de autoturisme și nu știți cum trebuie alese anvelopele, cei de la e-pneu.ro vă oferă consultanță. Pe site se găsește un număr de telefon la care va răspunde mereu cineva specializat. ”Cei de la call-center îndrumă clienții spre anvelopele potrivite pentru mașina lor. Aici vorbim de marcă, dimensiune, se poate lua în considerare prețul, astfel ca șoferul să beneficieze de cel mai potrivit produs pentru mașina lui. Acesta este un serviciu pe care l-am implementat pentru a veni în ajutorul clienților, fără a fi taxat în vreun fel”, spune directorul e-pneu.ro

cum alegi cauciurile la mașină? consultă specialiștii de la e-pneu.ro unde ai toate mărcile

În plus, dacă cumpărați de la e-pneu.ro și doriți să vă protejați investiția puteți alege serviciul de extragaranție, acest lucru vă scutește de neplăceri dacă se sparge una din anvelope. ”Extragaranția extinsă până la cinci ani asigură posibilitatea de a achiziționa o anvelopă nouă la jumătate de preț dacă cea cumpărată de la noi s-a spart accidental. Garanția standard de 2 ani asigură înlocuirea anvelopelor doar în cazul defectelor de fabricație”, spune Ovidiu Peperigeanu.

cum alegi cauciurile la mașină? consultă specialiștii de la e-pneu.ro unde ai toate mărcile

 

Dacă aveți nevoie de anvelope de vară noi, e timpul să intrați pe e-pneu.ro și să le comandați. Dacă însă aveți nevoie de anvelope de iarnă, tot acum ar fi bine să le cumpărați, pentru că le veți lua la preț mai mic, fiind extrasezon. Și la fel se va întâmpla la iarnă cu anvelopele de vară. Oricum, soluția e una: e-pneu.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu