vandali de serviciu - filmați în timp ce își bat joc de banii sibienilor video

Imagini incredibile suprinse în Vasile Aaron cu o zi înainte de Summit-ul de la Sibiu. Un grup de tineri își omoară timpul rupând scânduri din gardul unui loc de joacă și încercând să distrugă aparatele parcului, o investiție făcută de Primăria Sibiu din banii sibienilor plătitori de impozite.
[fvplayer id=”9″]
Probabil că și părinții creaturilor neliniștite plătesc impozite dar nu au habar cum își petrec copiii lor timpul, distrugând fără niciun motiv locul de joacă. Toate actele de vandalism constă anual Municipalitatea zeci de mii de euro, care ar putea fi destinați către îmbunătățirea unor alte spații de joacă. Dacă sunteți martorii unui act de vandalism, sunați la dispeceratul Poliției Locale 0369/911.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Si daca sunam , ce rezolvam ? In Sibiu , Politia Locala ia bani degeaba . Asta se intampla si in cartierul Resita si in multe alte cartiere din Sibiu dar Politia Locala nu le vede , pentru ca fie sunt copiii unor bastani fie ei nu isi fac treaba si nu patruleaza in parcuri si locuri de joaca si mai bine prefera sa se ascunda prin locuri cat mai ferite si sa doarma linistiti. Acum cateva zile dormeau linistiti in masina pe strada Cetatii , ziua in amiaza mare , fara nici cea mai mica jena.