video - foto victoria descătușării. fc hermannstadt a făcut spectacol cu chiajna pe municipal

FC Hermannstadt a învins sâmbătă după amiază cu 1-0 pe Concordia Chiajna, la primul meci jucat la Sibiu în liga 1. Blănaru s marcat golul victoriei, dar sibienii au mai avut cinci mari ocazii de gol, mingea lovind de fiecare dată bara.

Tribuna principală de la Municipalul din Sub Arini a fost neîncăpătoare pentru suporterii care au vrut să vadă FC Hermannstadt cum joacă la prima partidă disputată la Sibiu, în liga 1. Peste 4.500 de spectatori au asistat la meciul care era aproape vital pentru ca echipa lui Miriuță să rămână cu șanse reale de a spera la evitarea retrogradării.
Conștienți că doar pot câștiga doar dacă atacă, sibienii au început timid meciul. Chiajna a dominat primele 20 de minute, dar treptat Hermannstadt a echilibrat balanța. Așa au început să apară ocaziile, iar acestea au fost din ce în ce mai dese.
Blănaru și-a răzbunat toate ratările și a marcat în sfâșit un gol, iar de aici partida a devenit deschisă.

Tot Sibiul a avut marile ocazii, dar de cinci ori bara s-a opus majorării scorului.
Finalul a fost tensionat. Axinte a primit cartonaș roșu de pe margine, în prelungiri, însă s-a terminat 1-0 și echipa lui Miriuță a urcat pe locul 13, cel care ne trimite la baraj. Sibiul este însă la un punct de locul 12.
Etapa viitoare jucăm tot acasă, miercuri cu Dinamo, pe Municipal de la ora 18.30.
Declarații după meci
Falub – Chiajna

Vasile Miriuță – FC Hermannstadt

Ultima oră

Comentariul meu