weekend cu petreceri de top și evenimente sportive importante la sibiu

Începe un weekend de relax pentru toți sibienii. Acum pot respira ușurați pentru că SUMMIT-ul a trecut cu bine, așa că vin două zile libere numai bune pentru încărcarea bateriilor. Se anunță ploi și vreme rece, dara sta nu înseamnă că în Sibiu nu sunt pregătite evenimente.

Primul dintre ele, menit să ”producă” distracție este mega petrecerea de vineri seara din Cotton Pub. Vor fac super atmosferă DJ Cipi Hampu și invitatul special Maryo de la Crazy Beach.

weekend cu petreceri de top și evenimente sportive importante la sibiu

Și pentru că DJ Cipi Hampu știe că petrecerea trebuie continuată, va reveni sâmbătă în Cotton unde va relua distracția de unde a lăsat-o. Cel mai bine ar fi să vă rezervați o masă pentru cele două seri ce se anunță memorabile, nu de alta, dar să aveți unde să vă odihniți între două dansuri. Numărul de telefon pentru așa ceva este 0752268866.

SUMMIT-ul s-a terminat, dar festinul culinar dedicat evenimentului continuă până duminică pe strada Cetății. La Sibiu Summit of Taste veți putea gusta preparate specifice fiecărei țări participante la SUMMIT, dar veți putea cumpăra și produse locale preparate în mod tradițional.

Așteptându-l pe Godot” de Samuel Beckett este piesa care cu siguranță că vă va delecta vineri seara. Se joacă la Fabrica de Cultură de la ora 22. Va dura aproximativ 2 ore cu o pauză de 10 minute. Un bilet costă 20 și 25 de lei.

weekend cu petreceri de top și evenimente sportive importante la sibiu

Atelierul de creat Povești” este pregătit pentru cei mici. Sâmbătă, de la ora 10 și 12 la Teatrul Gong aceștia sunt așteptați să petreacă o oră și 30 de minute în lumea basmelor. Un bilet costă 14 lei.

Prințesele spion”- piesa de teatru de la Teatrul Gong îi va învăța pe copiii de peste 3 ani ce înseamnă protejarea naturii. Spectacolul va începe sâmbătă la ora 18, iar un bilet costă 9 lei.

Balul„ după o idee Theatre de Campagnol este o piesă de teatru ce se va juca sâmbătă de la ora 19 la Fabrica de Cultură. Durează o oră și 40 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Muzeul în Aer Liber are pregătite o serie de ateliere și surprize în acest final de săptămână. duminică intrarea este gratuită pentru cei care poartă un element din costumul tradițional. Detalii aici. 

weekend cu petreceri de top și evenimente sportive importante la sibiu

Tot la Fabrica de Cultură se va juca duminică de la ora 18 ”Povestea prințesei deocheate”. Spectacolul conține efecte de lumini produse de stroboscop, ce pot declanșa crize persoanelor care suferă de epilepsie fotosenzitivă. Nu este recomandat nici celor cu vârsta sub 16 ani. durează 2 ore jumătate, iar un bilet costă 40 și 50 de lei.

Sâmbătă, de la 15.30 pe stadionul Municipal, FC Hermannstadt dispută un meci crucial pentru a păstra șanse de a evolua și sezonul viitor în liga 1. Sibienii joacă împotriva celor de la Concordia Chiajna.weekend cu petreceri de top și evenimente sportive importante la sibiu

Tot sâmbătă, dar de la ora 20.45, CSU Sibiu joacă meciul 1 din semifinalele play-off-ului cu SCM U Craiova.

weekend cu petreceri de top și evenimente sportive importante la sibiu
FOTO – Adrian Bugariu / BC CSU Sibiu

Partida are loc la Sala Transilvania!

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu