video – actorii din serialul „lucifer”, clip viral cu măști de diavol românești

Actorii din celebrul serial „Lucifer” s-au filmat în timp ce purtau măștile de diavol ale unui meșter popular din Galați. Pe fundal, se aude muzica celor de la Subcarpați. Totul este posibil după ce meșterul Paul Buța le-a transmis un mesaj celor de la Netflix, potrivit căruia ar dori ca actorul principal din serial să îi fie model.

Într-un clip postat pe pagina de Facebook a Virgin Radio, Paul Buța povestește cum a auzit de serial de la fiul lui. Meșteșugarul le-a promis celor de la Netflix că dacă imaginile ajung la actorii serialului el dă „vişinată făcută la mine în gospodărie, adică homemade”.

Netflix a răspuns printr-un clip postat pe pagina oficială de Facebook. Actorii serialului, în frunte cu Tom Ellis, care îl interpretează pe Lucifer, s-au filmat în timp ce probau măștile făcute de Buța. Pe fundal poate fi auzit negativul piesei „Balada românului”, de la Subcarpaţi.

„Așteptăm vișinata, să fie limpede”, a fost răspunsul Netflix.

Lucifer este un serial de succes american. Premisa este că diavolul se plictisește de iad, așa că se muta tocmai în Los Angeles, unde se îndrăgostește de o frumoasă detectivă și o ajută la rezolvarea cazurilor. Serialul este presărat de momente amuzante.
Inițial difuzat de televiziunea americană Fox, serialul a fost suspendat. Fanii au reacționat imediat și au făcut inclusiv petiții pentru salvarea acestuia. Susținerea populară și premisa amuzantă a serialului i-au convins pe cei de la Netlix, care au preluat producția și au revenit în data de 8 mai cu un nou sezon – al patrulea.

Sursa: Digi24

Ultima oră

Comentariul meu