sute de tricouri pentru fanii lui fc hermannstadt la meciul cu chiajna

Sute de suporteri sibieni vor primi tricouri personalizate la primul meci pe care FC Hermannstadt îl va juca acasă, în acest sezon. Sâmbătă, 11 mai, Stadionul Municipal din Sibiu își deschide porțile pentru ca echipa sibiană să poată juca meciul cu Concordia Chiajna pe teren propriu. Grație acțiunii de promovare și susținere a fotbalului sibian, care îi aparține sibianului Ciprian Fulea, manager al companiei Incorso Consult, sute de fani își vor putea susține favoriții în tricouri special create pentru acest meci.

Acțiune inedită la primul meci pe care FC Hermannstadt îl va juca pe teren propriu în Liga 1! Suporterii echipei vor avea parte de o surpriză la meciul cu Concordia Chiajna, astfel că vor primi tricouri speciale pentru a-și susține favoriții. Acțiunea are scopul de a marca primul meci jucat pe teren propriu în acest sezon și de a susține echipa și suporterii în lupta pentru menținerea în primul eșalon fotbalistic.

Surpriză pentru fanii sibieni la meciul cu Chiajna
Partida dintre FC Hermannstadt și Concordia Chiajna va debuta la ora 15:30, pe Stadionul Municipal din Sibiu. Suporterii sunt așteptați la stadion cu o oră înainte de startul meciului, pentru a intra în posesia unui tricou.sute de tricouri pentru fanii lui fc hermannstadt la meciul cu chiajna
„Sâmbătă va fi o zi specială pentru iubitorii fotbalului sibian, care își vor putea vedea, în cele din urmă, echipa favorită jucând la Sibiu. Am așteptat cu toții să ne putem susține echipa locală acasă și nu numai în deplasare, așa cum am făcut-o până acum, din cauza nefinalizării lucrărilor la stadion. Sâmbătă avem nevoie de o victorie, așa că am lansat această acțiune cu scopul de a susține fotbalul sibian și pe suporterii acestuia, care merită un meci pe cinste și o victorie frumoasă. Vom sta la intrarea în stadion și vom oferi câteva sute de tricouri suporterilor. Sperăm să fie într-un ceas bun! Împreună pentru FC Hermannstadt!”, a declarat Ciprian Fulea, manager Incorso Consult, cunoscut susținător al FC Hermannstadt.
Organizatorii acțiunii au pregătit câteva sute de tricouri pe care le vor împărți suporterilor echipei FC Hermannstadt.

Ultima oră

Comentariul meu