video foto - summit-ul de la sibiu s-a încheiat în forță - iohannis aclamat de mii de sibieni!

Summit-ul UE de la Sibiu s-a încheiat, joi seara, cu un spectacol folcloric cu Junii Sibiului și cu un recital al lui Delia. Peste 5.000 de oameni participă la spectacol, chiar dacă plouă.

Președintele Klaus Iohannis a urcat pe scena din Piața Mare pentru a se adresa sibienilor, turiștilor și delegațiilor străine aflate acolo.
Iohannis le-a spus celor prezenți că „Europa a venit în România”.video foto - summit-ul de la sibiu s-a încheiat în forță - iohannis aclamat de mii de sibieni!Peste 3.000 de oameni sunt prezenți la spectacolul de folclor al ansamblului Cindrelul – Junii Sibiului, iar după reprezentația de muzică populară tradițională pe scena din Piața Mare va urca Delia.


Summit-ul de la Sibiu s-a încheiat fără incidente majore, singurul înregistrat fiind cel în care protestatarul Cristian Dide a încercat să forțeze cordonul de jandarmi pentru a ajunge să protesteze în Piața Mare.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Pingback: FOTO: Trei ani de la Summit-ul UE din Sibiu – Ziua în care s-a scris istorie - Ziare Online 24 - Stiri Online - Stiri locale Romania
  2. Pingback: FOTO: Trei ani de la Summit-ul UE din Sibiu - Ziare locale 24