VIDEO Orban: Cei mai importanţi lideri europeni vin joi dimineaţa în Muzeul ASTRA. Printre ei şi Angela Merkel

Cei mai importanţi politicieni ai momentului din Europa, cei care decid destinele ţărilor membre UE şi a Uniunii Europene, discută joi dimineaţa, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Niciodată în România nu a mai avut loc o asemenea reuniune atât de importantă politică. Practic îi vom avea la aceeaşi masă în muzeul sibian pe liderii Partidului Popular European, şefi de state, premieri. Una din cele mai aşteptate persoane este Angela Merkel.

Liderul liberalilor români: Dezbatem viitorul Europei la Sibiu 
Preşedintele PNL Sibiu, Ludovic Orban, a venit miercuri la Sibiu, la Biroul Executiv al PNL, cu președintele Partidului Popular European, Joseph Daul, președintele celui mai puternic partid de la nivel european, partid care la ora actuală deține președinția Comisiei Europene, președinția Consiliului European și președinția Parlamentului European. Orban spune despre PPE, că „partidul care în toate sondajele de opinie se profilează ca și câștigător al alegerilor europene care vor avea loc în data de 26 mai.”
VEZI ȘI: EXCLUSIV VIDEO – Iohannis aplaudat la ieşirea din Primăria Sibiu. A primit şi un cadou!

Iohannis şi liderii PPE au participat la şedinţa liberalilor
Președintele Partidului Popular European, Joseph Daul și secretarul general al Partidului Popular European, domnul Antonio Lopez-Isturiz, au participat miercuri, la reuniunea Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal împreună cu candidații partidului la Parlamentul European și împreună cu cei mai importanți reprezentanți ai Partidului Național Liberal în administrația locală. Invitat a fost şi preşedintele Klaus Iohannis, care i-a onorat cu prezenţa pe oaspeţii europeni şi pe foştii săi colegi liberali.
CITEȘTE ȘI: VIDEO Frans Timmermans a văzut Ajax – Tottenham într-o cafenea din Sibiu

Orban: Vom discuta despre viitorul Europei
Liderul PNL a spus miercuri, că la Sibiu, se discută despre viitorul Europei. „La această reuniune vom dezbate agenda europeană, vom discuta despre alegerile europene și de asemenea, despre viziunea Partidului Popular European asupra viitorului Europei pentru o Europă puternică, democratică, apropiată de cetățean, o Europă competitivă, o Europă care să ofere o șansă fiecărui cetățean al Europei”, a arătat Orban.

Iohannis şi Merkel se întâlnesc la Sibiu
Joi va avea şedinţa Partidului Popular European. Aici sunt aşteptaţi numeroşi lideri europeni, printre care şi cancelarul german, Angela Merkel. „În cursul zilei de mâine va avea loc Summit-ul Partidului Popular European, un Summit extrem de important care se va organiza înaintea reuniunii Consiliului European. La Summit-ul Partidului Popular European care va fi condus de domnul președinte al Partidului Popular European, domnul Joseph Daul, vor participa cei mai importanți lideri europeni, șefi de state, de guverne, președintele Klaus Iohannis, cancelarul german, Angela Merkel, de asemenea, mai mulți premieri ai statelor europene dintre care menționez cancelarul Austriei, premierul Croației, premierul Bulgariei, președintele Ciprului. De asemenea, vor participa cei mai importanți lideri ai instituțiilor europene și anume: Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, președintele Consiliului European, Donald Tusk și președintele Parlamentului European Antonio Tajani”, a anunţat Ludovic Orban.

PPE susţine că e pregătit să ne asigure o Europă dezvoltată pentru toţi
Ludovic Orban a arătat miercuri, că Partidul Popular European este decis ca joi, la Sibiu, să arate că este pregătit să asigure o Europă dezvoltată. „În cursul acestei reuniuni importante, cruciale, a Partidului Popular European, Partidul Popular European va definii o viziune clară asupra viitorului Europei și va arăta că este pregătit să continue programul de dezvoltare a Europei, de întărire a Europei, programul de apropiere a Europei de cetățenii săi și de asemenea, un program de asigurare a unei Europe unite care să fie extrem de competitivă pe plan mondial”, a mai spus Ludovic Orban.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică