video foto - iohannis emoționat pe scena din piața mare: ''sibieni, ați făcut o impresie foarte bună! felicitări tuturor!''

SUMMIT-ul UE de la Sibiu a fost un succes, au spus-o toți liderii europeni care au participat la eveniment. Același lucru l-a confirmat și președintele României, Klaus Iohannis, de pe scena din Piața Mare, unde are loc concertul Junilor Sibiului. Președintele româniei a venit la spectacol însoțit de Donald Tusk, președintele Consiliului European și de primarul Sibiului, Astrid Fodor. 

”Îmi face o mare plăcere să vă salut aici în această seară într-o zi minunată. Îi salut pe sibieni, salut pe toți musafirii noștri, îl salut pe prietenul meu Donald Tusk, președintele Consiliului European. Dragii mei, o zi mare pentru noi, o zi mare pentru noi românii, pentru Sibiu. Am sărbătorit în cel mai potrivit și cel mai demn mod împreună cu toți liderii Europeni în inima României, aici la Sibiu. Nici că se putea mai bine astăzi, dragii mei, rețineți, astăzi 9 mai 2019 Europa a venit la noi în România! Astăzi România a dovedit că este o țară profund europeană, prin voi a dovedit că este o țară primotare, astăzi România a primit Europa la ea acasă! Vă felicit pe voi sibienii, ați făcut o impresie foarte, foarte bună. Mulțumesc Sibiului, mulțiumesc sibienilor, tuturor persoanelor și instituțiilor care au contribuit la acest remarcabil succes al românilor, sibienilor, în frunte cu primăria Sbiului și doamna primar. Iar acum, după ce întâlnirea s-a terminat sunt foarte bucuros că alături de mine pe scenă sunt Junii.”, a spus Klaus Iohannis de pe scena din Piața Mare.

video foto - iohannis emoționat pe scena din piața mare: ''sibieni, ați făcut o impresie foarte bună! felicitări tuturor!'' video foto - iohannis emoționat pe scena din piața mare: ''sibieni, ați făcut o impresie foarte bună! felicitări tuturor!'' video foto - iohannis emoționat pe scena din piața mare: ''sibieni, ați făcut o impresie foarte bună! felicitări tuturor!'' video foto - iohannis emoționat pe scena din piața mare: ''sibieni, ați făcut o impresie foarte bună! felicitări tuturor!''Pe scena din Piața Mare, la finalul SUMMIT-ului UE Junii Sibiului susțin un spectacol, după care Delia va interpreta cele mai cunoscute melodii ale sale.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu